MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 30 augusti 2010

Snart ny månad... nya tag!

Av Vivi - 30 augusti 2010 08:27

Jisses, måndag igen... Zzzzz...

Förstår inte varför man är så seg på måndagar, man borde ju ha massa ny energi efter helgen.

Även om jag var igång hela lördagen som värsta lilla husfrun, städandes, lagandes och bakandes, så kändes det som om inget blev gjort i helgen.

Som om man inte gjort annat än legat i soffan och ätit onyttigheter, mina bakverk verkade iaf göra succé, trots detta blev det mycket över som glatt slank ned dagen efter.

 

Jag har bestämt mig för att ta en nyttighetsmånad, jag vet att jag har två fester inplanerade denna månad och då ger jag mig själv "ledigt", men annars är det inga kakor, godis, läsk eller andra onyttigheter som gäller !

Kommer även köra en detox i höst för att komma igång igen och rensa ur kroppen. Detox är något som verkligen fungerar för mig, jag blir alltid piggare & det känns som om jag blir av med bunden vätska m.m

 

Detox-frukost!

  

 

 

 

 
ANNONS
 
Sussi

Sussi

30 augusti 2010 09:27

Jag har kommit av mig helt med att äta små portioner och att äta nyttigt nu. Jag har glidit in på den "gamla" banan igen :(
Jag måste också ta tag i nyttigheterna igen. Det är precis som att träna det här. Så fort man hoppar över en gång så skiter det sig. Just nu äter jag allt möjligt..

Jag tror nog jag ska skicka min sambo på träning hos din ;)

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se