MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 17 augusti 2010

..och så lite roligt också!

Av Vivi - 17 augusti 2010 14:44

Efter alla allvarliga inlägg kan lite roligt behövas,

jag efterlyser lite roligare reklamer.

Hade funnits fler reklamer som de nedan

hade man inte bytt kanal varje gång reklamen kommer !

Här är en favorit i repris! 
ANNONS
 
Sofia

Sofia

17 augusti 2010 15:02

Ja visst tar det massa kraft, det va det enda ja gjorde när ja inte jobba typ, men det va så värt det, när man fick se hur bra de fick det och när de fick vara friska :)

http://dixxonsblogg.bloggplatsen.se

 
Carro

Carro

17 augusti 2010 17:17

Gillar din blogg! :)

http://www.caajho.bloggplatsen.se

 
Sussi

Sussi

17 augusti 2010 18:07

Vissa reklamer är jätteroliga. Jag gillar den där (jag tror det är carlsberg eller nåt sånt) när tjejerna kollar in en walkincloset och blir lite till sig och skriker lite när dom blir avbrutna av karlarna som skriker ännu mer när karln har ett ölrum. Den är rolig hihi

Och du hade så rätt om lotterna. Jag skulle ha lyssnat på dig ;)

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Theres

Theres

17 augusti 2010 19:03

Bra blogg du har :)

http://theres.bloggplatsen.se

 
Theres

Theres

17 augusti 2010 20:07

Sv: Vsg :) Tack :D

http://theres.bloggplatsen.se

 
Jonas

Jonas

18 augusti 2010 08:32

haha, det va en bra start på morgonen att se lite rolig reklam!

http://jonaswintland.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se