MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 17 augusti 2010

Dagens...

Av Vivi - 17 augusti 2010 09:00

Dagens Nemi:

Aha ....det var det som hände ... *fniss*

 

Dagens besvikelse:

Trillade dit på lite choklad igår *suck* jag FÅR inte ge upp, jag var ju på så god väg. Jag känner ju att min kropp inte mår riktigt bra just nu så jag måste göra vad jag kan för att komma igång igen.

 

Dagens fråga:

För ett år sedan skrev jag om utekatter vs innekatter, ngt som många har starka åsikter om, vad tycker ni ?

 

Dagens fynd:

I helgen unnade jag mig ett par leggings för 99kr , har länge letat efter ett par jeansliknande och hittade dessa på Gina tricot.


 

Dagens stripp:

Japp, så hade jag gjort !

(klicka på bilden för att se hela)

Rose Is Rose

 
ANNONS
 
Zandra

Zandra

17 augusti 2010 11:23

Haha, Nemi är klockren som vanligt!

Jag har också letat efter såna leggings, men de jag hittat har varit så dyra. Måste bege mig till Gina alltså! :)

Vad gäller inne och utekatter tycker jag att det styrs av hur man bor. Jag skulle tex aldrig drömma om att låta mina små kissar gå ute själva här i stan. Men om vi flyttar till landet i framtiden kommer de absolut få gå ute som de vill. När de är hemma hos mamma och pappa gör de det. Där finns ingen stor väg i närheten, ingen järnväg eller annat som skulle kunna vara farligt.
Sen ska man väl inte vara för känslig för sånt heller, kissarna klarar att ta vara på sig. Men bor man precis bredvid en motorväg vet jag inte om jag skulle vilja låta kissarna gå ute ändå.

http://drak.bloggagratis.se

 
Sofia

Sofia

17 augusti 2010 14:25

Jag som har 5 katter och jobbat med hemlösa katter har haft en del diskussioner om detta med folk. Jag har mina katter ute, vi bor bra, inte på landet men bra ändå. Inte nära några stora vägar även om det klart åker bilar här som bor här. Jag vet att mina katter inte är lyckliga inne och ja ser hur roligt dom har det ute, ja skulle aldrig kunna bo någonstans där dom inte kan va ute. När ja flyttar kollar ja alltid så det passar katterna först :)

http://dixxonsblogg.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se