MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 10 augusti 2010

Dagens...

Av Vivi - 10 augusti 2010 10:15

Dagens känsla:

Sjukt trött och har ont i min dumma axel/skuldra    

börjar misstänka att min säng motarbetar mig ....


Dagens foto:

Kommer massa kort från bröllopet senare idag   till er som inte tröttnat.


Dagens grattis:

Till mig och min pojke som nu varit gifta i en hel månad !

Älskar dig min fina man !


Dagens boktips:

Dean Koontz har skrivit flera böcker om en man som kallas Odd Thomas.

Jag håller på att läsa tredje boken nu "Broder Odd" och den verkar lika spännande som de första två (Odd Thomas & Alltid Odd), jag kan verkligen rekommendera dessa böckerna som är bland det bästa jag läst senaste åren.


Dagens fail:


see more Failbook

 
ANNONS
 
Zandra

Zandra

10 augusti 2010 15:35

Grattis grattis! :D Tänk att det redan gått en månad!

http://drak.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se