MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 24 juli 2010

Mysgrill och skånebesök

Av Vivi - 24 juli 2010 23:46

Idag har varit en riktigt mysig dag, vi har varit på After beachen och sett favvo bandet DuoJag och sedan åkte vi hem till min syster & svåger och grillade.

Det blidde mumsig lax i foliepaket *mumma*

 

I morgon blir det besök i skåneland då en av min mans vänner (hi hi , känns fortfarande lite konstigt att kalla honom det  ) som precis skaffat hus så vi ska ned och syna det i sömmarna och dessutom överlämna en liten "grattis till huset" present. Mysigt med en liten dagsutflykt så där, det borde man göra oftare.

 

Annars har dagarna varit lugna, lite besviken på mig själv är jag att jag inte tagit till vara på stranddagarna vi haft, nu verkar ju det bli lite värre väder resten av semester, men å andra sidan har vi rätt fullt upp nästa vecka.

Det blir Zandra besök   , en sista tripp till mormor & morfars hus innan det görs iordning till försäljning, en kvälls-seglats på havet & ett bröllop.

Tur jag var duktig och fick lite nyttigt gjort i fredags, nu är alla papper fixade och kort tagna så nytt pass & körkort blir det förhoppningvis i nästa vecka.

Det kostar lite pengar, tid & pappersarbete att byta namn.  

 

Skiffersten finns det gott om på Öland, den kan användas till mycket ... 

T    V

  

 
 
Zandra

Zandra

25 juli 2010 01:40

Dåligt att de tar betalt när man byter efternamn för att man gift sig.

Jaa.. Så långt har vi inte planerat än :) Men vi dyker väl upp framåt eftermiddagen. 14-15-tiden, passar det? Kan ju skicka ett sms när vi åker från Svenljunga.

http://drak.bloggagratis.se

 
Sussi

Sussi

25 juli 2010 13:01

Vad trist att vädret ser dystert ut ett tag nu. Igår och i natt regnade det här. Fast än så länge är jag nöjd och glad med det eftersom det varit sån torka ett tag nu. Men bara ett tag sen vill jag ha sol igen ;)
Tänk.. Aldrig är man nöjd hihi

Vad konstigt att det ska kosta pengar att byta namn. Det borde vara gratis!

Låter som om du ändå har en supertrevlig semester. Kul med besök från Zandra :)

Sv. Jag har konstaterat att för att nästan aldrig köpa skor har jag köpt 6 par skor bara sen i maj! Det kanske börjar växa fram en liten skodiggare ur mig med ;)
En drulleförsäkring på sig själv skulle ju inte vara så tokigt. Fast frågan är om det är någon som skulle vilja ta sig an mig som gör illa mig så ofta? hihi

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Zandra

Zandra

26 juli 2010 12:59

Ja vi kommer gärna tidigare :) Bad och café låter jättemysigt! 12-13-nånting då. Men jag skickar ett sms ikväll eller imorgon förmiddag med mer exakt tid.

Kram kram! Jag tjatar också och tycker det ska bli superkul att ses! :D

http://drak.bloggagratis.se

 
Maddo

Maddo

26 juli 2010 18:58

Wiiie, roligt med Zandra! :)

Klart man önskar att man gjort saker bättre men glöm inte att vara nöjd också. Det gäller att finna en balans för man kan nog bli för nöjd *tror* ;)

Det kommer bilder en gång om dagen nu framöver. Ikväll, imorgon och förhoppningsvis ondsdag. Det är dock inte förberett. ännu för datorn hängde sig igår.. :(

Kramar i massor!

http://blogg.dreammaddo.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skapa flashcards