MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 5 juli 2010

Jag hade rätt... möhippa lördags !

Av Vivi - 5 juli 2010 09:45

Oj oj oj... vilken dag!

 

Jag har inga bilder ännu, men det kommer förhoppningvis!

Dagen började med att jag blev väckt och hämtad av min syster vid halv åtta på morgonen, det var skynda skynda med en gång och jag fick rafsa ihop en övernattningsbag och kläder för kvällen.

Sedan åkte en ögonbindel & ett par kaninöron på och de skulle sitta där resten av dagen. Det visade sig att det blev en hotellfrukost på scandic och där mötte även de andra tjejerna upp oss, fy vad gott det var , men jag kan lova att många höjde ett ögonbryn eller två när jag stod i frukostkön med kaninöron *fniss*

 

Sedan hade jag lite uppdrag, jag skulle kyssa en groda & bjuda folk på Pez-godisar, jag måste faktiskt säga att jag var ganska duktig!

En av de roligaste sakerna var att vi sedan var nere i en chokladverkstad där jag fick prova på att göra egna tryfflar och dessutom fick lära mig lite om choklad. Naturligtvis ingick en chokladprovning också *mums*

 

Dagen avslutade på afterbeachen, där vårat favvoband spelade. Jag hade verkligen så otroligt roligt!!

Tyvärr lyckades jag bli en sådan möhippebrud jag absolut INTE ville bli...

Kombinantionen av all stress med bröllop & begravningar, en känslig mage, en dålig skaldjursallad och på tok för mycket rosévin gjorde att jag däckade redan klockan 18 på kvällen, det blidde ingen party kväll för denna ynkligen.

 

Har varit riktigt seg och bakis hela söndagen, nu vet jag iaf att jag ska vara väldigt försiktig med alkoholen på bröllopet   

 

 

 


 
ANNONS
 
Sussi

Sussi

5 juli 2010 23:46

Å vilken rolig möhippa. Förrutom biten då du slocknade kl 18 hihi
Fast som du säger, det var nog en hel del som gjorde att det blev så. Men du fick många härliga timmar ihop med dina vänner. Kul saker dom hade hittat på

Idag innebär min bikinidiet att jag får äta "inte så nyttig mat". Det är perfekt när man konstuerat en egen diet, då får man göra lite som man vill ;)

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
malin-helena

malin-helena

6 juli 2010 17:55

hihi.. låter som en fin dag!!
Fester som börjar tidigt brukar oftast sluta allt för tidigt med. Men det är inte tiden man slutar som räknas, utan hur roligt man hade innan! :D

Hur nervös är du nu då på en skala? :D :D Det är närsdtan så att jag börjar bli nervös åt dig. Haha!
Kan nog vara bra med en skön avslappnad dag såhär nu dagarna innan. :)
Det är du absolut värd!!!

http://malin-helena.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se