MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 1 juli 2010

Begravningsstrejk

Av Vivi - 1 juli 2010 09:00

Efter begravningen igår sa min mamma ngt så underbart...

Efter att hon nu inom loppet av 2 månader förlorad en far, en mor och två kusiner förklarade hon begravningstrejk!

Låter som en bra plan tycker jag, så bara så ni vet tillåts inte det minsta lilla dödsfall inom släkt eller vänskapskretsar !

 

Det var en fin begravning igår, för många av oss var den inte lika jobbig som morfars. Delvis för att mormor levde fångad i sin värsta mardröm & varit dålig så länge och delvis för att det kändes som om det fanns en mening med hennes bortgång. Det känns som om hon bara hade väntat på morfar och när han först hade tagit steget in i det okända, då kunde hon följa efter.

 

Min släkt var så underbar igår, trots deras stora sorg var det många som kom fram och gav mig en extra kram, som var oroliga för hur JAG tog det och att detta hände så nära bröllopet.

Jag ska inte säga att det inte varit jobbigt, för det har det. Jag har haft svårt att hitta energin till att verkligen glädjas inför bröllopet, det har varit svårt att verkligen få de där fjärilarna i magen. Jag har hamnat i ett mellanläge där jag varit för ledsen för att glädjas och för glad & upptagen för att verkligen kunna sörja. Samtidigt ÄR glädjen större än sorgen, det ska bli underbart att få träffa släkten nu och fira tilsammans istället för att sörja tillsammans.

Dessutom kan jag säga att stödet från min blivande man, min familj och mina vänner (framför allt mina älskade TDcrew tjejer) har varit ovärdeligt!

Jag är så lycklig som har er alla !

 

På mitt bröllop föreställer jag mig att mormor & morfar kommer sitta som två förälskade tonåringar hand i hand på en av bjälkarna i taket och blicka ned på oss alla.

 

  

 
ANNONS
 
Sussi

Sussi

1 juli 2010 10:59

Tror nog du har helt rätt. För missa ditt bröllop det kommer dom inte göra..

Begravningsstrejk låter jättebra. Nu får det liksom vara nog. Hoppas nu att glädjen inför bröllopet återfinner sig..

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Margita

Margita

1 juli 2010 12:50

Säger detsamma - tror också att mormor och morfar sitter där, hand i hand, och tittar på ditt fina bröllop. :)
Sorgligt med dödsfall, så klart, men som du säger, glädjen är större än sorgen just nu och det hoppas jag den får fortsätta att vara!

http://sengas.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se