MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 28 juni 2010

Oups....bröllops formen kommer bli rund!

Av Vivi - 28 juni 2010 16:14

 

Vad gör man när man sitter hungrig som en varg på jobbet och inser att man inte kommer hinna äta ngt vettigt förrän klockan halv åtta ikväll...

Svaret är : choklad!

Nepp inga frukter eller annat nyttigt finns på mitt jobb, men choklad finns!

Så idag har 3st geisha a´  37gram a´  207 kalorier slunkit ned!

Jo ..det var gott,men just nu mår jag lite illa ....

   

Ja ja ...hungrig är jag iaf inte och nu är jag rustad för

att smita ned på stan och ordna med lite hemligheter !!!

 

Choklad är egentligen bara gott i rätt mängd!

  

 

 
ANNONS
 
en tjock katt i en smal värld

en tjock katt i en smal värld

28 juni 2010 18:37

Usch, jag tycker choklad är äckligt när man är hungrig. :P När jag är hungrig vill jag ha mat, annars blir jag sådär illamående man kan bli av för mycket godis, men fortfarande lika hungrig. :(

http://www.tjockkatt.webblogg.se

 
malin-helena

malin-helena

28 juni 2010 20:25

ååh, ja, choklad är det bästa i rätt mängder. ;)

Vad rligt att du blev glad för messet. Kanske glädjer dig ännu mer att veta att det vara bara dig och min syster jag skickade något midsommarsms till. :)hihi..

Jag hoppas di hade en toppen midsommar helg, min var varm, solig och väldigt trevlig. :)
Nu är man tillbaka till verkligheten dock, men på söndag börjar min semester!!!! :D
Så otroligt skönt. Och jag är ju så liten med att det är faktiskt min första riktigt semester! Förra året fick jag ju 2 veckor ledigt, men det av ju helt obetalt. Så det räknas inte riktigt. ^^,

Det börjar ju dra ihop sig nu för den stora dagen! Hur känns det? ;D

Kramar.

http://malin-helena.bloggplatsen.se

 
Sussi

Sussi

29 juni 2010 08:15

Kan tänka mig att det var mysigt att fördriva lite tid för dig själv på morgonkvisten. Är vädret kanon är det alltid lite skönare. Fast det är ju inget man funderar på att göra permanent precis, hur skönt det än är ;)

Det vore ju konstigt om det inte var möhippa nästa helg. Sen tar ju liksom den lediga tiden slut..
Fast vi tog en helt otippad helg när det var dags för möhippa förra sommaren. Vi ville inte att hon skulle ana något så vi körde 3 veckor innan bröllopet. Jag kan säga att hon var vääääldigt förvånad ;)

Trist att du gått upp lite men på 2 veckor kan du göra dig av med dom 1,5 kilona lätt..

Nöden har ingen lag. Man måste ju äta ju ;)

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
malin-helena

malin-helena

29 juni 2010 08:30

Ja, det är inte roligt att tvingas vara på jobbet när solen skiner utanför fönstret..
Jag är ledig idag dock, men här hemma ser det ut som ett bombnedslag (jag skojar inte) så det ska storstädas här idag. :) Det behövs så slipper jag ta tag i det första semesterdagen.

Ja, vi har tänkt åka utomlands vecka 29. Det är Johans första semester vecka, min 3dje. Men vi vet inte vart än. Jag har tänkt åka till en resebyrå typ på fredag vecka 28 och kolla om de har något. Vi är ju rätt öppna med vart vi kan åka och så är det ju bara vi 2 så det ska nog inte vara så svårt att hitta något passande. :)
Bara det inte blir Agia Napa som förra året, man vill ju variera sig. :)
Övrigt under semestern så ska nog syster komma hit ner med en kompis några dagar. Annars har jag absolut Ingenting planerat och det känns skönt. :)

Har du några fler planer än Öland under semestern? :)
Kramar.

http://malin-helena.bloggplatsen.se

 
Zandra

Zandra

29 juni 2010 22:18

Mmm, ska köpa med lite mer sån där lakritschoklad hem från Island nu när vi åker. Vill du lägga in en beställning? ;)

Nu har vi kommit fram till ett förslag på datum jag om pojken. Om vi kommer tisdag 27 juli och stannar över natten till onsdagen. Funkar det för er? För visst var det v 30 du var ledig?

http://drak.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se