MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 28 juni 2010

Bröllopsformen är ur form....

Av Vivi - 28 juni 2010 09:30

Attans!

Under midsommarhelgen har jag gått upp nästan 1,5kg och då har jag ändå inte ätit sååå onyttigt.

Jag har märkt att det värsta boven faktiskt är läsken, så fort jag dricker t.ex coca cola så syns det direkt på vågen ngn dag efter, så till alla er som satsar på beach 2010.. låt bli läsken & drinkarna !!! 

Jag har ju inte tränat på över 2 veckor   så jag får skylla mig själv lite grand, men jag har verkligen inte haft varken tid eller ork. Det har varit så mycket med bröllopet och allt kring bröllopet som har tagit upp min tid och när man har en ledig stund över så är man helt slut.

Nu börjar det iaf saker falla på plats, några få saker har vi kvar, men det känns som om jag har någorlunda kontroll över situationen.

 

Helgen har iaf varit underbar och det har verkligen kännts som sommar, jag hoppas verkligen att vädret håller i sig nu, det får iaf gärna vara fint och lagom varmt den 10:de Juli !   

 

  

 
ANNONS
 
ida

ida

28 juni 2010 11:55

Ajdå, men snabbt upp, snabbt ner vettu. De fixar du! :) Nej då det är ingen fara med mig, även om det var lite omtumlande och gjorde förbannat ont..

http://www.idapersson.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se