MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 24 juni 2010

Dagens ...

Av Vivi - 24 juni 2010 08:15

Dagens plan:

Måste en sväng till systemet efter jobbet (jag och säkert 1000 andra  ) ,

men sedan är det finmiddag med pojkens jobb som gäller!

 

Dagens Nemi:

Ha ha ..in your face !!

 

Dagens stripp:

Ha ha ha ...så bra !!!! Det hade verkligen kunnat vara vår Angelique !

(klicka på bilden för att se hela)

Rose Is Rose

 

Dagens roligaste:

HAHAHAHAHAH..... Förlåt, men jag kan inte låta bli att skratta ....


Dagens bild:

Inget säger sommar som en söt liten humla på husväggen!

  

 
ANNONS
 
Sussi

Sussi

24 juni 2010 08:55

Det känns så skönt. Vi har all handling avklarad redan nu :)
Det var trängsel nog igår då jag var och
handlade. Idag skulle jag inte sätta min fot där..
Lycka till hihi

Vet inte om jag kan hålla med om att en humla är söt men den är bättre än getingar i alla fall. En humla försöker ändå hålla sig borta från oss människor medans getingarna kommer för nära.. Hatar getingar!!! ;)

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se