MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 14 juni 2010

15 dagar kvar....

Av Vivi - 14 juni 2010 13:13

 

 ...tills denna kommer ut på DVD

*längta*

(jovisst finns det andra saker än bröllopet jag ser fram emot)

 

 

 

Fast jag har hört ngn stanns att den kanske kommer redan den 23:e Juni, den kommer iaf inhandlas relativt omgående.

Den kommer passa så bra i min Tim Burton samling

   

 
ANNONS
 
Zandra

Zandra

15 juni 2010 07:46

Hej vännen! Hinner knappt kika in här nu för tiden. Men jag hoppas allt är bra med dig, trots allt som hänt, och att bröllopsnerverna inte spökar allt för mycket för dig.

Vi kör sista racet i skolan nu. Bara denna och nästa vecka kvar. Sen är det praktik! Har hamnat i Stockholm.
Och som det ser ut får jag ingen praktik i Malmö. Där emot ska jag och pojken vara hos svärföräldrarna v 31 och kanske halva 30 också. Skulle vara så kul att komma ner och hälsa på er igen! Om ni vill ha besök förstås :)

Massa kramar till dig!

http://drak.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se