MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 14 juni 2010

Dagens....

Av Vivi - 14 juni 2010 09:44

Dagens plan:

Det är mycket jag vill hinna med idag, promenera, träna, städa, bröllopsfixa.... vi får väl se hur långt orken och tiden räcker....

 

Dagens inlägg:

Margita skrev ett så otroligt läsvärt inlägg om kulturkrockar, hejja !!

 

Dagens bästa:

Nu kan man skymta solen igen *wheeeeeeee*

 

Dagens fyyyyy:

Det har blivit för mycket shopping senaste dagarna, även om det inte varit dyra grejjer så ... *th th th*

Får se till att återställa balansen, sälja sista klockan och lite klänningar på tradera!

 

Dagens stripp:

Klicka på bilden för att se hela

Rose Is Rose


Dagens bild:

Jag & pojken i Torekov, jag gillar verkligen detta foto som svärmor tog !

  

 
ANNONS
 
Margita

Margita

14 juni 2010 11:05

Jag tackar! Klart du får länka till mitt inlägg. Roligt att du tyckte det var välskrivet! Blir nästan lite mallig! ;)
Dagens bild är super. Ni är ett vackert par (höll på att säga brudpar, men det blir ni ju snart!) :D

http://sengas.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se