MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 14 juni 2010

Helgen....

Av Vivi - 14 juni 2010 08:50

Jag har ju knappt tittat in här på flera dagar.... (en mja.... 2 iaf    )

Helgen har varit bra, visserligen fruktansvärt tråkigt väder,

men annars helt okej.

I lördags var jag inne på stan en sväng, fick ansiktbehandling och hade en jättemysig fika med finaNina, en sväng på stan blev det också och fyndade nagellack & 3 klänningar för bara 160kr ...inte illa va ?  Cubus hade jätterea, me like!

 

På kvällen var vi hos min syster och firade både henne & min systerson, alla paket verkade bli godkända och vi hade otroligt mysigt!

Det var så härligt att få vara ihop hela familjen, speciellt nu när det är så mycket tråkigt som har hänt.

Det var roligt att se alla deras semesterbilder också!

 

Igår började jag dagen med att åka till till stan för en Brunch med några av "tjejerna", det var också jättemysigt, jag känner att man får så mycket härligt & bra stöd i från vänner och familj nu. Man inser vilken tur man har !

 

 

 

 
ANNONS
 
Sussi

Sussi

15 juni 2010 08:22

Vilken mysig helt det lät som om du hade haft. När det är så där billigt att handla, det är då det är riktigt kul. Därför älskar jag reor ;)

Den ljusare grå var okej men vi är ute efter något lite mörkare. Mellangrå har vi bestämt oss för så vi får väl ta färgen mittemellan då ;)

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Maddo

Maddo

15 juni 2010 08:51

Här händer det saker. Jag har läst ikapp men nu är det en lite tuff tid nu så jag läser mer än jag kommenterar.

Dags att träffa bloggisar igen! :) Ta hand om dig!! Många kramar!

http://blogg.dreammaddo.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se