MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 19 maj 2010

80tals dos & hemligheter

Av Vivi - 19 maj 2010 22:11

Har haft en så trevlig kväll med finaste Diana,

hon är så otroligt skicklig och kreativ!

Nu är frisyr planerad och bra hjälp med make up:en har jag fått

(tänker lägga min egen)

En del andra saker har planerats och jag har fått en del

välbehövliga råd ikväll av hemliga personer angående hemliga saker ...

*he he he he*

 

Nepp inget mer tisslande & tasslande, lite 80tal bjuder jag på ikväll !

Fasen vad roliga videos de gjorde på 80talet !


 
ANNONS
 
Maddo

Maddo

20 maj 2010 10:01

ooh, roligt att lägga sin egen makeup! =)

Jag är lite osäker på det där med sojamjölk, sist hade jag sojayoghurt och insåg att det knappast renar eftersom det innehåller tillsatser... :S Däremot är bär en bra ide! =)

Jag har sovit som en gudinna inatt! Synd bara att natten tog slut.. :P

Jag äter ju avocado så jag går inte under.. :) Jag bara älskar att tugga mat. Är inte alls förtjust i släta soppor exempelvis. Tuggandet är en del i ätandet tycker jag =)

Hihi, klart jag gillade inlägget! Jag har bara bloggskrivare som är kloka på min *gilla*-lista :D ;)

Hoppas du får en superfin dag! KRamar!

http://blogg.dreammaddo.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se