MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 19 maj 2010

Den börja krypa fram...

Av Vivi - 19 maj 2010 09:50

Ja... stressen....

Det är ju 7½ vecka kvar...det känns så lite...

Den bröllopsstressen som jag faktiskt än så länge sluppit, den börja krypa fram och göra sig hörd.

Jag hade lite problem med att somna igår och jag har en lite orolig känsla i kroppen, mest för att jag inte riktigt känner att jag har koll på allt.

 

Jag måste fålla klänningen, sy in två andra klänningar, bukett måste fixas, underkjol har jag glömt att kolla, sprit inhandlas, festprogram ordnas , musik bestämmas, dans övas (??) & prästen vill vi ju träffa.... jag behöver en lista!

Har jag en lista blir det lättare, då ser jag allt framför mig nedskrivet & då känner jag att jag har bättre kontroll över läget... Jo då ...visst  har man som resten av kvinnorna i familjen en visst kontrollbehov   

 

Jag känner lite att jag är den som får ta tag i saker vad det gäller bröllopet,

om inte jag tar tag i det känns det som att tiden bara går och inget händer.

Detta är inte helt sant , till liten del kanske, men jag får mycket hjälp av min underbara blivande man.

Han försöker lugna ned mig när jag är stressad, ställer alltid upp, hjälper till med allt och engagerar sig i allt!

Han är dessutom ofta den som ser till att saker blir gjorda! 

Det känns som om det kanske är jag som sätter bollen i rullning,

men min pojke är den som gör mål!

 

Jag älskar dig så mycket,

min snälla, snygga & helt fantastiska blivande man!

   
ANNONS
 
riesling

riesling

19 maj 2010 10:26

Hej du rara,
Ja, det är kanske dags att bli vuxen och använda "riktiga" underkläder. Faktum är att balconetten är jättebekväm att ha på sig så den ska nog bli använd :-)

Lycka till i dina egna förberedelser mitt ditt bröllop! Det kommer kort på er när det väl är dags sen, eller?

http://riesling.bloggplatsen.se

 
sandra

sandra

19 maj 2010 15:34

Oh, vad kul med bröllop!. Hoppas att ni har tur med vädret..!

Såå fint foto, ni kommer bli ett bra par !

Mina föräldrar gifte sig förra året efter 18 år tillsamans, vi hade tur med vädret och allt var jätte fint, det var en underbar dag man kommer minnas ! :)

Ha det bra och lycka till!

Kramis

http://www.loveblogg.bloggplatsen.se

 
Sussi

Sussi

20 maj 2010 08:42

Låter som om ni kommpleterar varann väldigt bra :)

Jag förstår att du blir lite avis.. eller mycket! Jag skulle också vilja åka till Turkiet och få sola och bada..

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se