MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 17 maj 2010

Solenergi .... snälla!!

Av Vivi - 17 maj 2010 08:03

Jag går på solenergi, jag gör verkligen det och visst är det skönt att var långledig som förra veckan, men utan sol har denna helgen bara blivit .... tråkig!

Mysigt med besök från svärmor iof, önskar jag hade haft lite mer energi bara.

Jag är helt utan energi, fruktansvärt uttråkad och väldigt trött på mig själv!

Det är klart att mycket energi har gått åt till begravningen och sorgen efter morfar, jag kan inte förstå att det var mindre än en vecka sedan, det känns som den var för flera veckor sedan....

 

Samtidigt så kan jag ju faktiskt inte styra över vädret även om jag önskar det, man får ju helt enkelt göra det bästa av situationen. Till att börja med blir det sträng kosthållning nu framöver då jag gått upp , jag är nästan på 72kg igen och det känns som om jag får börja om. Börjar bli liiiite bröllopsstressad!

 

Ush detta blev ett gnälligt inlägg, gnälligt och tråkigt som tusan!

Men man måste ju få gnälla lite ibland också! 
ANNONS
 
Karin

Karin

17 maj 2010 09:14

håller med. jag går nog också på solenergi.. är riktigt trött på det här vädret.. trist att hela våren går förbi och det bara regnar..hoppas verkligen sommaren blir bättre.
och snart får vi se SATC :) kram

http://www.ka-os.se

 
Maddo

Maddo

17 maj 2010 09:31

Oavsett vilken vikt du hamnar på så är det din person som pojken gifter sig med! Ellerhur? ;)

haha, betonggris?! :P låter som om ni hade hur skoj som helst! :D

Kramar!

http://blogg.dreammaddo.se

 
Sussi

Sussi

17 maj 2010 10:07

Usch jag kan förstå dig. Nu har vi varit bortskämda med sol hela helgen nästan och det fortsätter. Idag är det jättefint väder och ska bli varmt och skönt.
Jag ska till Göteborg i veckan och vara där några dagar. Jag tänkte ta med lite värme dit. Förhoppningsvis sprider det sig lite även till er ;)
Men det känns lite surt att det ska vara finare väder hemma med soligt och upp till 24 grader och då ska jag åka till ett Göteborg som bara skulle bjuda på halvdant väder och mellan 18-20 grader :(
Fast man får ju ha semester och se nåt nytt. Och vädret är ju varmare då än det varit så man kanske ska vara nöjd ändå ;)
Nä nu ska jag sluta svamla hihi
Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se