MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 30 april 2010

Inatt lämnade du oss...

Av Vivi - 30 april 2010 11:15


Det skär i hjärtan när du gråter

Jag vill så gärna trösta, vara den starka...

Samtidigt finns det inte någon gång jag är så vilsen som då.

Jag avskyr den känslan för jag vill inte att du ska vara den starka,

jag vill att du ska kunna gråta i min famn som jag så ofta gråtit i din.

Och jag finns här!

Jag kommer hålla din hand, krama om dig,

låta dina tårar blöta ned min tröja,

jag kommer sörja med dig

Jag förstår vidden av din smärta för en del av den är min.


  


Det går inte att undgå att se tillbaka och ångra.

Önska att man kunde ändra saker, haft mer tid,

önskat att jag kände honom bättre.

Jag fick aldrig den möjligheten.

Men det jag fick var ändå tillräckligt,

tillräckligt för att jag skulle älska honom.

Jag kommer sakna hans energi

Hans beslutsamhet

Hans envishet

Hans doft

 

  

 

Jag älskar dig morfar & hoppas att du får ro nu

att dina plågor är borta och du befinner dig någon stanns

där bara lycka och kärlek existerar!

 

 
ANNONS
 
Filozophie

Filozophie

30 april 2010 11:51

I gemensamt samförstånd sörjer vi vår förlust. Sörj inte min död utan gläds åt att jag levat - var det någon klok som sa och det är så sant så sant. Idag sörjer vi en stor man men gläds åt de minnen han lämnar efter sig.
Kärlek tillbaks/FiloZophie

http://filozophie.bloggplatsen.se

 
Karin

Karin

30 april 2010 11:58

Kram vännen, tänker på dig

http://www.ka-os.se

 
ida

ida

30 april 2010 13:01

Man brukar ju säga att man beklagar, å visst är det så. Men jag är säker på att han har det bra nu. Inga krämpor å en härlig fortsättning. Ingenting förvinner, allt finns kvar. Han kommer finnas med er ändå, även om tiden inte läker några sår. Så kommer ni att ses igen. kramar om (fint skrivet av dig)

http://www.idapersson.se

 
kurrelina

kurrelina

30 april 2010 13:14

Åh, så vackert skrivet och jag beklagar sorgen.
kramisar i massor

http://kurrelina.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Linnéa

30 april 2010 14:33

En stor kram till dig min vän!

 
Maddo

Maddo

1 maj 2010 08:27

Du skriver så bra Vivi! Jag hoppas du finner styrkan i skrivandet så att du orkar gå vidare när du sörjt klart. Du är stark! Många kramar!

http://blogg.dreammaddo.se

 
Malin

Malin

1 maj 2010 13:15

Stora och varma kramar från mig till dig! Finns här för dig om du vill prata :) KRAMIS

http://www.thelovely.bloggagratis.se

 
Margita

Margita

1 maj 2010 22:06

Så fint skrivet!

http://sengas.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Mammisen

1 maj 2010 22:07

Min älskade lilla,
tack för Dina fantastiska ord, jag gråter och tårarna lindrar smärtan i mitt hjärta.
Älskar Dig
Mammisen

 
Sussi

Sussi

2 maj 2010 12:59

Vad underbart fint du skrivit. Det är så otroligt jobbigt när någon nära måste gå vidare..
Jag känner så med dig nu och skickar massvis med tröstarkramar..

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se