MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 29 april 2010

Ni har saknat mig, jag vet att ni har det !!

Av Vivi - 29 april 2010 11:06

Jag vet jag vet .... det var alldeles för länge sedan,

men jag har haft fullt upp med att sova, busa, spana på den fräcka grannkatten & njuta av solen och trädgården för att blogga!

 

Idag tänkte jag det var dags, blev lite inspirerad när jag läste ett gammal inlägg om Aslan  heta stiliga skogisen Aslan.... *drömma*

 

Vi har faktiskt varit med om en hel del saker i vår, vi hade en väääääldigt konstig katt på besök. Matte & Husse kallade honom för "hund".

  


Jag hade planer på att bekanta mig med "hunden" förklara vem som bestämmer i mitt hus, men M & H stängde in mig & mamma i sovrummet, så himla fräckt!

Krävdes myyyycket godis för att förlåta det där kan jag tala om !

Annars var hunden rätt okej, men lät förjäkligt! Om jag vore "hund" skulle jag hålla tyst, annat är det med mina och mammas sköna vibraton!

 

Vi har varit ute lite också, har varit hur skönt som helst, det finns en massa kul att upptäcka denna våren. Jag har glatt sprungit efter ett par flygfän redan.

Något jag däremot INTE gillar är de dära stora som Matte & Husse kallar för "bilar"  *ihk*

Även om jag är grym på alla sätt & vis måste jag erkänna att de är lite läskiga...

 

Nepp... favoritplatsen är fortfarande inomhus på soffan eller klätterställningen!

Ha det bra alla coool cats där ute !!

 

  

 

 

 

  
ANNONS
 
KÄRT BARN

KÄRT BARN

29 april 2010 18:02

svar: jaa, jag fick lite ångest över att det kanske låtit lite vääl taskigt, men nä, det gjorde det inte haha

http://amethyst.blogg.se

 
Margita

Margita

29 april 2010 22:08

Hej hej Angie - låter som du fått lite frihet i alla fall av de där tvåbenta. Om du skulle vilja gå ut mer så har jag ett bra knep så att de tvåbenta inte har mycket att välja på än att ta med dig ut - du går fram till dörren, tar ett eller två rejäla hopp mot den där blänkande saken som gör att dörren öppnas. Sen går du bara ut! Hur enkelt som helst! Fast jag vet inte om det är ett så bra råd förresten.....mina tvåbenta har gjort nåt med dörren så det händer inget längre när jag hoppar. :-( Kanske jag ska börja köra med vrål istället? Hälsningar Alice

http://sengas.bloggplatsen.se

 
Sussi

Sussi

30 april 2010 07:46

Förstår jag det att bilar är lite läskiga ;)
Dom låter ju till och med värre en dom där hundarna!!

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se