MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 25 april 2010

Jag har hittat henne !

Av Vivi - 25 april 2010 10:25

För det är en hon, det är jag övertygad om ...


LG BL20 White (3G)


Hittade henne på Katching, en LG BL20 !

Nu ska jag bara hitta pengarna också...

Hon finns billigare på en sida som heter e-shop, ngn som vet om de är bra ?

 

Gillar inte alls min nuvarande telefon, men kan nog få en 700-1000kr för den.

Jag ska ju få pengar för min Dieselklocka också, men har inte hört av köparen ännu och det gör mig lite nervös...

Hon/han har inte köpt ngt tidigare på tradera ser jag och jag hoppas inte det är ngn som ångrat sig och nu struntar i att höra av sig.

Det är ju ändå så att annonserna kostar pengar så i så fall blir jag riktigt sur!

 

Nepp, nu skajag sätta igång och städa lite för mammi & pappi kommer på fika i eftermiddag! *wheeeeeee*

 

 


 
ANNONS
 
TheLovely♥

TheLovely♥

27 april 2010 15:11

Ja, det måste vara en hon.. ;)

Sv; Tack för din kommentar! :) Nej jag tog inte mina converse.. Men tur nog att jag gjorde det. Mina byxor har gått från att vara blåa till att vara BRUNA .. ?!?! Och inte snacka om mina skor. Okej, får skylla mig själv. Jag spelade fotboll! Men skorna var ändå gamla och slitna. De är liksom inga skor som jag är rädd om ;) kramis

http://www.thelovely.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se