MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 17 april 2010

Morogonpromenix, titaner & dagens detox!

Av Vivi - 17 april 2010 13:08

Jag var duktig i morse, klockan sju gick jag upp och drog på mig mysbyxorna för att gå ut och gå.

Det blev lite lättare av att jag hade bestämt en "promenad-date" med en tjej på mitt jobb. Hon bor på samma ort som jag & ska också gifta sig så vi har alltid en massa att prata om, men vi har bara pratat som snabbast på jobbet.

Det var jätteroligt att få lära känna henne lite bättre, 50 minuters powerwalk kändes inte ens jobbigt och gick fort !

 

Är stolt över att jag kunde gå upp så tidigt också för igår kväll bestämde jag & pojken oss för att gå på bio. Vi såg denna filmen:


CLASH OF THE TITANS


Det var ingen "wow"-film som jag hade hoppats på, men klart underhållande med snygga efffekter & miljöer. Tycker att ni ska se den på bio om ni ha möjlighet för det är en grymt bra actionfilm!

 

Nu ska jag äta lite lunch och det får bli soppa, bara flytande föda idag !!

Frukost: En smoothie, te & c-vtamin (c-vitamin innan promenad & de andra efter)

Lunch: Tomatsoppa

Mellanmål: Smoothie

Middag: Grönsakssoppan!

Kvällsmål: Smoothie!

 

Och en massa massa vatten! Jag är förvånad hur bra det går änså länge, hur lätt det faktiskt känns och att jag inte är särskilt hungrig!

 
ANNONS
 
Zandra

Zandra

17 april 2010 20:54

Wow! Vad duktig du är! :) Jag kanske också borde prova en detox nu när jag kommit igång så smått med träningen igen. Fast jag skulle antagligen svälta ihjäl :P Eller känna mig som det i alla fall.

Det är bra att ha någon att träna ihop med, då är det svårare att slingra sig när man lovat någon annan.

Ja jag tyckte också jag behövde de där stövlarna ^^ Hoppas hoppas de passar! De hade kommit nu, så jag ska hämta ut dem när jag kommer hem till stan på fredag :)

Jag ska ju akta för fibrer så jag har inte vågat testa havremjölk. Kanske skulle fråga min dietist om det, ska träffa henne på fredag.

http://drak.bloggagratis.se

 
Karin

Karin

17 april 2010 22:21

härligt med tidig morgonpromenix! perfekt med sällskap ju! kram

http://www.ka-os.se

 
Sussi

Sussi

18 april 2010 11:53

Du är så duktig som håller i detoxen. Bra gjort!
Smart att bestämma gådejt. Då känns det ju dumt att inte dyka upp. Ni kanske ska göra det några gånger i veckan så ni båda kommer ut och går ;-)

Det kanske luktar mindre om ljusen om man har dom längre.

Ha en mysig söndag
Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Sofia

Sofia

18 april 2010 12:39

Åhh va duktig du e :) Ja har med skött mig denna helgen ganska bra. Har inte hunnit äta så mycket för varit så mycket annat. Den filmen har ja inte sett fast ska se den :)

http://dixxonsblogg.bloggplatsen.se

 
ida

ida

18 april 2010 13:24

Oj här var det detox för fullt, va spännande. Va duktigt av er att komma ut, å skoj med sällskap. Själv tog ja oxå en promenix idag innan frukost. Man känner sig riktigt duktig då:) Härligt att vara tillbaka i bloggvärlden, så nu kan du vänta dig kommentarer från mig igen:)krama

http://www.idapersson.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se