MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 16 april 2010

Dagens...

Av Vivi - 16 april 2010 09:15

Dagens Nemi:

Hi hi ... jag älskar att Nemi har sitt eget sätt att se på saker....


Dagens duktiga:

Mig själv !!! Japps, ni läste rätt. Jag är stolt över mig själv att jag påbörjat detta lilla "detox-projekt" och att jag håller mig till det!


Dagens tävling:

Man kan tävla om filmer på Sofias filmsida, det kommer jag definitivt göra !!


Dagens tips:

Jag använder ju I.D´s sminkprodukter och jag har varit nöjd, men jag har haft fel borste till foundationen, nu skaffade jag en riktig Kabuki-borste och OJ vilket skillnad!

Jag trodde inte det skulle vara sådan skillnad, men det är det. Jag fullkomligt älskar jag både foundationen & borsten och kommer aldrig ha ngt annat!


Dagens foto:

Min söta Angelique tyckte att det smala utrymmet mellan databord & vägg var väl värt att undersökas....

  
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se