MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 13 april 2010

Livsinsikt....

Av Vivi - 13 april 2010 08:07

Det finns vissa få tillfällen , oftast vardagliga, då jag plötsligt inser saker.

Det kan vara saker som rör samhället, vänner, familj, men oftast är det saker som rör mig själv, varför jag beter mig på ett visst sätt eller känner på ett visst sätt. Känner ni igen den känslan ?

 

I morse när jag som vanligast stod och borstade tänderna fick jag en sådan där "självinsikt", det är så otroligt fascinerande hur det bara kan komma från ingenstans och slå ned med kraft, det känns verkligen som en liten glödlampa tänds ovanför huvudet.

 

Jag har kännt att mitt utseende har blivit så himla viktigt inför bröllopet och det är nog ändå inte riktigt likt mig. Jag vill vara vackrast och jag vill känna mig speciell, jag vill helt enkelt vara prinsessan på mitt bröllop och jag oroar mig för att det inte ska bli så. Att jag ska se alla fel och brister istället för att känna mig vacker.

 

Det som slog mig i morse var att jag ofta har fått höra att jag är vacker,

men mest av min släkt och familj och alltid alltid blivit jämförd med min syster eller mamma. 

 "Ohhh vad lika du & din syster är", "du har verkligen ärvt din mammas...."

Det är som om det som var vackert hos mig inte var mitt, det var pga någon annan, jag var inte vacker utan bara det som påminde om min mor eller syster.

 

Det var faktiskt en ganska stor insikt för mig hur ytlig den än verkar.

 

Just detta kort är jag otroligt lik min mamma på!

  





 
 
Malin

Malin

13 april 2010 16:29

Du är vacker.
Det var det ända jag ville säga. Jag har inte sett din mamma, jag har inte sett din pappa, jag har inte sett din syster. Jag kan inte säga att du har fått det som är vackert på dig från dem. Visst är du kanske lik dem, det vet inte jag. Men du är vacker. Och du har vackerhet (om det heter så) innom dig som bara är Din. Jag vet det. För det märker jag i bloggen, i inläggen du skriver, i kommentarerna du kommenterar.
^^
Klart att det är Du som ska vara vackrast, Du som ska vara finast, Du som ska vara störst. Det är ditt bröllop. Och jag tror - nästan vet - att det kommer bli Du som blir den perfekta prinsessan av Alla bröllop som nånsing har existerat.
**
Detta skriver jag inte bara för att vara snäll. Utan jag skriver vad jag verkligen tycker och tänker.
Ja ..
.. Du är Vacker. Med stort V.
Kramis

http://www.malinbloggen.bloggagratis.se

 
Filozophie

Filozophie

13 april 2010 19:18

Bara en annan tanke. När din mor och syster;) säger sådana saker... har du någonsin tänkt på att de kanske gör det för att de avundas din ungdom och skönhet och därför gärna vill hitta tillbaka till dessa saker hos sig själva??? Det handlar alltså inte om att du inte har någon "egen" skönhet utan om att de vill se sin tidigare skönhet i din nuvarande...
Men jag förstår att det måste vara svårt att vara vacker och ung i jämförelse med avdankad, gammal och rynkig *skrattar*
Din skönhet, min vän, är helt och hållet din egen eftersom den inte bottnar i ditt utseende utan i ditt inre. Glöm aldrig det!!!

http://filozophie.bloggplatsen.se

 
Maddo

Maddo

13 april 2010 19:35

Du behöver inte känna press. Alla som kommer vet att du redan ÄR vackrast. Om inte annat är du vackrast i din pojkes ögon för annars hade han väl inte velat vara med dig? DU har en vacker personlighet och en vacker yta. Tro pådig själv! KRAMAR I MASSOR!!

http://blogg.dreammaddo.se

 
Sussi

Sussi

14 april 2010 07:50

Jag håller med Malin.. Du ÄR vacker!!
Att du har den där känslan att du vill vara vacker till bröllopet är ju inte konstigt. Det är ju en av dom större händelserna i livet. Jag är helt övertyga dom att du kommer vara urtjusig :-)

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Ovido - Quiz & Flashcards