MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 13 mars 2010

Dagens...

Av Vivi - 13 mars 2010 17:45

Dagens plagg:

"Byxkjol" Ett par sådana här byxor vill jag ha! Riktigt vida och inte hellånga!

Dessa finns tyvärr inte i min storlek, vart kan man hitta sådana här i stlk 40?

 

Dagens stiligaste:

Kollade på bröllopskläder till pojken, snacka om att jag kommer gifta mig med en riktig snygging !!

 

Dagens syssla:

Städa undan 100kg katthår ...det är v(h)år i luften!

 

Dagens plan:

Shoppa present, kolla krukor, fika med familj & släkt och melodifestival!!


Dagens stripp:

Peekaboo!!! (Klicka på bilden för att se hela)

Rose Is Rose

 

Dagens gulligaste:

Ni som läst min blogg innan känner nog igen denna videon, nu har min mamma gjort en åt mig, tack söta mammi!


 
ANNONS
 
Zandra

Zandra

14 mars 2010 11:08

Ja vi kikade faktiskt :)
Jag hejade på Salem, han är duktig. Men jag håller med dig, Anna förtjänade att vinna! Hon är så gullig. Och det är helt otroligt att det bor en så stark röst i en så liten späd tjej.
Min pojke hejade på Darin, jag trodde att han skojade först :P Han brukar vara så extremt anti mot den typen av artister.

Såg ditt svar! Guuud vad kuuul! :D funderar på om vi skulle satsa på påskdagen kanske, söndagen :) Ska bara höra med svärföräldrarna om de har några planer för oss först.

Kul att ni hittat snygga kläder till bröllopet! :D Har ni köpt till pojken nu?
Den där byxkjolen, det första jag tänkte var Flash, kanske finns i den butiken? Ska hålla ögonen öppna om jag ser några!

http://drak.bloggagratis.se

 
Zandra

Zandra

15 mars 2010 20:43

De gröna finns i storlek 40:

http://www.ellos.se/DetailPages/DetailPage.aspx?categoryid=39427&productId=247528&SellingFlag=SearchText&SearchBackLink=%2fListPage%2fSearch.aspx%3fSearchText%3dbyxkjol%26ConceptStoreCategoryId%3d%26B%3d1

http://drak.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se