MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 28 februari 2010

Sista chansen att tävla!

Av Vivi - 28 februari 2010 19:55

Ikväll är det sista chansen att tävla om

örhängena från Astrid & Agnes!

 

 


Idag har jag haft en riktigt härlig dag!

Kissarna har fått lite godis & så har jag köpt en ny leksak som var otroligt populär! Köpt en laserpekare, självklart kommer denna användas försiktigt då lasern kan skada katternsa ögon om man lyser med den rak in i ögonen för länge! 

 

Dessutom har jag spontanshoppat en matta! Japp ni hörde rätt!

Huskontot blev 1500kr fattigare då det var REA på Mio , har kollat på nästan exakt denna matta som kostat 3000kr och nu var den alltså sänkt till halva priset *tjoho*! Jättefin är den!!

 

Fikat med mysigaste M & ätit semlor har jag också hunnit med! 

Riktigt härlig dag idag, kanske var det vädret som gjorde den extra härlig,

idag är första dagen jag kännt vår i luften!!!!

 

Lite helgbilder i nästa inlägg....

 

 

 
ANNONS
 
Maddo

Maddo

1 mars 2010 09:28

Var det mattan på bilderna du köpte? Mio har fina mattor :) EM möbler också.. Synd de är så förbannat dyra! :P Ska spana på IKEA om jag hittar något till mitt rum för det är så svårmöblerat och jag behöver någon förvaring där. Enda gången det är jobbigt att ha en 160-säng är i ett litet och svårmöblerat rum utan möblerbara hörn. morr morr. :P

Ha en bra måndag! Kramar

http://blogg.dreammaddo.se

 
Zandra

Zandra

1 mars 2010 14:51

Bilderna är helt underbara1 Älskar semel-bilden! (semle-bilden?) X-D

Mina kissar ääääälskar laserpekaren. De känner igen skramlet från kedjan på den. (Den är en nyckelring) Så fort man bara lyfter ut den ur skåpet kommer de farande som streck. Hehehe. Tyvärr är batterierna slut för tillfället. För det är ett bra sätt at motionera dem!

http://drak.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se