MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 27 februari 2010

Sjung för oss Jöback

Av Vivi - 27 februari 2010 21:37

Ja.... jag måste ändå säga efter att ha sett kvällens melodifestival ...

det är ngt speciellt med Peter Jöback!

Det är ngt speciellt med sättet han sjunger och hans scenspråk, det går rakt in i hjärtat på mig....

 

Tänk vilken ynnest att ha fått se honom uppträda i Kristina från Duvemåla eller Miss Saigon, snälla Peter... kan du inte göra de föreställningarna igen så man kan få se dig göra dem!

 

Annars kan ju de som vill ge mig (märk mig inte oss) en överdådig bröllopspresent be Peter Jöback komma och sjunga sin låt Undress me på vårt bröllop !   

 

Känner att jag är ovanligt engagerad i melodifestivalen idag...

 

Sibel....misströsta inte, du kommer tjäna massa pengar på radiotid!

 

Anna... älskar den lilla rösten, söt som socker är hon!

 

Sedan hade vi ju de där unga grabbarna som inte kunde sjunga, min pojke sa det så bra: "bara för att det är skate/punkt behöver man inte ha dålig röst!!

 

Vi hade en kille som hade passat i vilken 1700tals film som helst.

 

En medelålders puma som tyvärr satsade på Perellikortet, gillar Perelli , men alla pumor behöver inte se likadana ut!

 

Ozzy Osborne & Elton John har tydligen fått en flicka....

 

Ohhh Missvivi är lite småelak på lördagskvällen...

Vad tyckte ni ?

 

 


 
ANNONS
 
Maddo

Maddo

28 februari 2010 11:27

Hehe, du och Nina och Jöback = fight! :P

Haha, man ska ha vila mellan träningarna också! ;) hihi.

Min lördag artade sig, hur har din helg varit? Kramar!

http://blogg.dreammaddo.se

 
Zandra

Zandra

28 februari 2010 16:38

Jag såg det inte :( Såg första omgången, och hmm.. tror jag såg andra.

Får se på finalen sen istället!

http://drak.bloggagratis.se

 
Sussi

Sussi

28 februari 2010 17:30

Jag var inte alls imponerad av Peter Jöback igår. Jag hörde i och för sig bara delar av låten men tyckte nog det var lite för mycket musikal för min del.. Men rösten är det inget fel på.

Annas låt gick rakt in i mitt hjärta. Hon sjunger med sån inlevelse. Det var jättevackert. Även om det låter lite väl nasalt ibland..

Tycker verkligen du ska prova drinkkvällen. Den kommer uppskattas, jag lovar! Man måste bara försöka hitta på som många olika drinkar som möjligt med så lite spritsorter som möjligt. Annars kan det bli lite för dyrt. Men det är ett perfekt sätt att umgås på

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Margita

Margita

28 februari 2010 19:30

hehe.....ja, jag tycker det var riktigt roligt! En målande beskrivning av ett program jag inte ens såg! :-) men jag älskar Peter Jöback. Tycker han verkar så sympatisk och så sjunger han som en gud och har utsträlning som en sån också. Anna hörde jag i slutet - hon sjöng bra tycker jag. Men annars har jag tappat intresset lite grann för ståhejet - det blir nästan för mycket. Jag tittade på Morden i Midsommer istället på 3:an eller vilken kanal det nu var - :-)

http://sengas.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se