MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 27 februari 2010

Lördag med massa nya upptäckter!

Av Vivi - 27 februari 2010 13:08

Ja inte är tyvärr jag eller pojken som gjort dem, men vi fastnade framför att program på kanal 1 (ska erkännas att jag sällan fastnar framför 1:an eller 2:an).

Det handlade om några forskare som utforskade delar av Nya Giunea, det var verkligen jätteintressant, handlade mycket om nya upptäckter av djurarter, grottsystem m.m. Har alltid gillat djur- & naturprogram!

Tänk att vara forskare och upptäcka ett helt ny plats ingen människa varit på eller en ny djurart!!

 

I övrigt har lördagen varit  lugn, pojken är sjuk så vi har mest slappat.

Nu är det dags för lunch!

 

Måste tacka alla som är inne och tävlar!!!

Jag håller tummarna för er allihopa!!

 

 
ANNONS
 
Margita

Margita

28 februari 2010 19:32

Men gud!! Såg ni också dem? Jag råkade slå på TV:n i brist på annat och fastnade jag också. Det var hur intressant som helst. Tittade på bägge programmen och var helt uppslukad. Det där med livet i kratern tyckte jag var olidligt spännande!! :-)

http://sengas.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se