MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 26 februari 2010

Trillade ned i korgen....lovar!

Av Vivi - 26 februari 2010 13:45

Lite svårare att komma med den ursäkten

när man handlar på nätet....

Var inne på CDON nyss och denna kommer

hem till mig nästa vecka:


Fullkomligt älskade denna filmen, en riktigt bra girlpower

och feelgood film från 80talet !


Hmmmm undrar om min syster kan tänkas vilja se denna med mig !

Även filmen, Vem satte dit Roger Rabbit (kunde inte låta bli) och favoritboken/pocket:en Veronika bestämmer sig för att dö !

 
ANNONS
 
attis

attis

26 februari 2010 14:26

Jag har hållit på att skratta ihjäl mej här. Tyckte den om flyget var så jäkla bra. Den andra oxå hahahahahaha. Kan tänka mej att ögonen lyste med en sån present. Spännande med en ny film.
Kramelikram

http://attisblogg.blogg.se

 
Zandra

Zandra

26 februari 2010 16:55

Precis en sån mys-tjejkväll blir det ikväll. Vi ska göra egen ansiktsmask :) Och mixa smoothies. Nom nom!
Slog mig idag att man borde tagit med en flaska vin. Tänkte inte ens på det eftersom jag hållit mig undan från alkohol sen nyår pga min förkylning, mediciner och antibiotikakuren. Men jag får dricka lite imorgon så blir det lättare att skaka höfter också ;)

Ha en underbart lugn och mysig helg! Akta ryggen om du skottar!

http://drak.bloggagratis.se

 
Zandra

Zandra

26 februari 2010 16:56

Äch, du kan säga att du slant med musen. Hmm.. eller det kanske kan tolkas fel? ^^ Undrar om man kan säga det om man varit otrogen också... Hum.. Jag tror jag inte ska spinna vidare på det där :P

http://drak.bloggagratis.se

 
pezze

pezze

26 februari 2010 19:03

ahh.. har oxå sett den många ggr :D
fast det var längesen jag såg den.. har den inspelad på en VHS kassett ;P

http://humbybumbysknasigavarld.bloggagratis.se

 
Sussi

Sussi

27 februari 2010 12:23

Den filmen är bra :-)

Hoppas du får en riktigt mysig lördag
Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Margita

Margita

28 februari 2010 19:36

jaja, lite kan man väl unna sig? :-)
Hoppas de var väl inpackade då. Min dotters pojkvän jobbar på ENS och det är där som allt som beställs på CDON packas och skickas iväg. Du får väl säga till mig om han inte sköter sig! ;-) De jobbar förresten över nu, ni beställer ju så mycket! hehe :-)

http://sengas.bloggplatsen.se

 
Sofia

Sofia

2 mars 2010 13:19

Jaså du köpte den??? Ja visst e den bra... Köpte du 3 packet eller bara denna?

http://dixxon.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se