MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 26 februari 2010

Helgplaner....eller rättare sagt inga planer...

Av Vivi - 26 februari 2010 11:31

Bra jobbat av Zandra och Malin-Helena

som är de första tävlande!! 


Hmmm konstigt, jag har inga planer till helgen!

Brukar antingen ha en massa olika planer eller bara den enkla planen att mysa med pojken, denna helg ...nada!

Visst kommer myspys förekomma, det hoppas jag starkt på    och det kan bli en vända till djurbutiken Grizzly för att hjälpa min fina M att välja kattsele, men annars är agendan tom...

Kanske en del skottning igen, förhindra en översvämmning av snövatten ?

Retunera klänningen från Ellos (ngt som verkar rätt krångligt *suck*)....

Hålla koll på mina bud & annonser på Tradera....

Hålla koll på min egna tävling ....

Kela med katterna....

Städa....

 

Jovisst kan man fylla en helg utan planer   

Vad har ni för planer ?

Hoppas ni får en riktigt trevlig helg !!!

 

  

 

 

 
ANNONS
 
Zandra

Zandra

26 februari 2010 14:07

Jag har nog råd att flyga med BMW'n också så vi kan cruisa runt på New Yorks gator B-)

Jag har massa planer! Ikväll ska jag åka ut till Åkersberga som ligger lite norr om Stockholm. Där ska jag hälsa på en vän, en kommer ytterligare en kompis så vi ska ha tjejkväll! :) Sen sover jag där.
På lördag är jag bara hemma och vänder och springer genom duschen och byter kläder. Sen ska jag och en vän från dansen ut och dansa! På uteställe! det kan bli riktigt kul! Jag är väl inte riktigt i form egentligen, men kunde inte säga nej till det :)
Ingen uppträdande alltså, utan bara gå till ett ställe som spelar sån musik och skaka loss!
Det kommer bli en härlig helg för mig! :)
Och nästa helg åker vi tre tjejer som ska ha tjejkvällen upp till en fjärde kompis som pluggar i Östersund. Vi tar en långhelg. Så det är bara tjejer för hel slanten för mig framöver :D

http://drak.bloggagratis.se

 
kurrelina

kurrelina

26 februari 2010 17:45

Tycker det verkar som en ganska trevlig helg och vilken lycko kisse som får både matte och hennes kompis för att välja sele
Ha en fin helg nu
kramisa

http://kurrelina.bloggagratis.se

 
Maddo

Maddo

27 februari 2010 10:48

ooooh, jag läser ju fysisk aktivitet just nu och i en av böckerna säger de att 15 minuters snöskottning motsvarar 150 kcal (ca 2,4 km joggning) kanske lite motiverande nästa gång du skottar? ;)

Kramar!

http://blogg.dreammaddo.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se