MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 21 februari 2010

Dagens sanning....

Av Vivi - 21 februari 2010 14:32


Nackdelen med att skotta ned snö från taket

är att det kommer ned snö från taket.....

Aj....

 

 


 
ANNONS
 
Maddo

Maddo

21 februari 2010 19:01

Haha, låter logiskt.. ;)

http://blogg.dreammaddo.se

 
Stevie

Stevie

21 februari 2010 21:01

Godafton Vivi!

1 Mars kommer en Ny DVD tävling hos mig!

Ha en fortsatt bra Söndag kväll!

Kram
Stevie

http://metrobloggen.se/esthonianangel

 
malin-heléna

malin-heléna

21 februari 2010 21:21

hihi.. Ja, det är verkligen en dagens sanning det. :)
Jag gissar att ni har haft mycket att skotta i helgen.

Hur gick det med dina helgplaner? Blidde det någon bio idag med syster sonen? :)

Mamma och pappa fick inte åka hem idag inte.. Alla tåg var antingen helt inställda eller så var det väääääldigt försenade. Så de bokades om till i morgon. Dock blev det så pass att en gamal vän till mig från Hassela (där mamma och pappa bor) bor här nere i Vara nu och hennes pappa, som är vän med min pappa, skjutasde hem henne idag från Hassela och så ska han åka till Hassela i morgon igen. Så mamma och pappa får åka med honom! Så slipper de allt som har med tåg att göra, det är ju skönt det faktiskt.
Vet inte om du hängde med där. hehe..

Kramar.

http://malin-helena.bloggplatsen.se

 
Zandra

Zandra

21 februari 2010 23:11

Heh, när jag var hemma hos mamma och pappa startade ju jag en lavin på växthuset som höll på att begrava mig :P Hade inte förväntat mig att allt skulle komma på en gång när jag började skotta.

Hoppas inte du gjort dig allt för illa!
Kramar!

http://drak.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se