MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 18 februari 2010

Dagens....

Av Vivi - 18 februari 2010 09:04

Dagens inlägg:

Ni måste läsa denna underbara historia som Sussie har på sin blogg!


Dagens tillbakablick:

För ett år sedan "vann" vi budgivningen på vårt hus !!

 

Dagens grattis:

Egentilgen gårdagens för igår hade finaste bloggisen Zandra namnsdag!!

Grattis !!!


Dagens tips:

Ni har väl inte glömt bort min tävling där ni kan vinna rabattkod på CDON ?

Bra inför bokrean!


Dagens vill inte:

Näää... nog för att snö är bättre än slask men nu räcker det, vill inte ha 2 dm till !


Dagens krage:

Angelique har skaffat sig en mäktig lejonman!

Vackra fina Angelique, vad mycket tråkigare livet vore utan mina katter!

  

 
ANNONS
 
malin-heléna

malin-heléna

18 februari 2010 10:29

hihi.. jag såg inte vem kommentaren var från först när jag klickade in på den. Men när jag läste *fniss* först så förtstod jag att den var från dig. ;)
NJaa, jag tycker egentligen inte att curling är så spännande till vardags heller. men svenskarna, både damer och herrarna är grymt bra! Damerna är ju regerande OSmästare. Och herrarna vann EM i höstas. Så de har ju all möjlighet till medaljer båda lagen. :)

Ja, de kommer i morgon!! Bara tåget inte blir försenat när det ska komma så mycket snö!! :S *håller mina tummar och tår*
Aaa, du borde verkligen testa både burgarna och bröden. :) Tillsammans var de suuuuper gott. Men bröden är grymt goda som vanliga mackor med. :)
(sitter och äter en nu) hihi.

Förstår dig.
Men du, va inte för hård på dig själv att du inte orkar träna just nu. Det kommer när det kommer. :) Låter som att du faktiskt behöver ta hand om dig själv mer med ett skönt varmt bad än träning nu. :)
Man kan inte vara på topp alltid. Själv har jag en grymt bra träningsvecka men maten (rättare sagt småätandet) har gått rätt åt skogen! KOmmer på mig själv sitta där med en halv kaka i handen och den andra halvan i munnen... Måste sluta med detta nu. Visst ska man unna sig ibland, men inte varje dag liksom!

Guuuuu, va Angelique är fiin! Och sån päls hon har! :) Vill bara ta henne ur bilden där och gosa på henne. haha.. Löser dina små vänner mycket hår?

Kramar.

http://malin-helena.bloggplatsen.se

 
Zandra

Zandra

18 februari 2010 10:58

Tack för gratulationerna! :D Jag blir så glad! Men pssst... du har länkat fel ;)

Tänk att ett var ett helt år sedan ni skaffade hus. Vad tiden går fort! Och bara så du vet räknar jag iskallt med att kunna hälsa på dig i ditt hus i sommar! :)
Ska bli så kul att få se dina små pÄlsklingar i verkligheten också!

http://drak.bloggagratis.se

 
Malin

Malin

18 februari 2010 15:05

Hörde när jag kom hem från skolan idag, att det skulle komma ungefär en halv meter till. Typ inatt. Det skulle komma ungefär här vi bor, men kanske lite mer norr upp, eller vad det var dom sa.

Inte en HALV METER till!! :(

http://www.malinbloggen.bloggagratis.se

 
Malin

Malin

18 februari 2010 15:21

sv: Ja, jag vill också plocka fram vårkläderna!
Det skulle varit som jag drömde inatt. Att det var februare fast ingen snö och man kunde gå runt som man gör i typ juli. Det var som sommar, fast i februari :)

http://www.malinbloggen.bloggagratis.se

 
Sussi

Sussi

18 februari 2010 19:08

Visst var historian bra. Bra att kvinnan fick sitta kvar och skämmas hihi

Snön ska komma till oss också. Jag är inte heller sugen på 20 cm till.. Nu får det faktiskt räcka!!

Hoppas doftljusen hjälpte. Inte kul att sitta och jobba i sån stank

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se