MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 18 februari 2010

Morgon ja ...god nej!

Av Vivi - 18 februari 2010 08:10

Ish vilket sätt att börja dagen på ...

Först halkar jag på vår trappa på vägen till bilen, var bara att gå in och försöka torka mig själv plus tömma handväskan på snö *suck*

Tror jag lyckats sträcka ngt i höger axel, ondare än vanligt gör det, men det borde ordnas med lite streching (underskatta aldrig streching!)

 

När jag sedan kommer till jobbet möts jag av en hemskt stank , luktar ungefär som bränt hår fast värre. Vi vet inte vart den kommer ifrån , men det kan vara järnverket i hamnen som eldar gammalt skrot ...bläää!

Jag har bönfallit vaktmästaren att handla lite doftljus ... kanske att det hjälper.

 

Det positiva med en sådan här morgon är att nu kan det bara bli bättre ... eller ?

 

Jag hade behövt en skyddsängel i morse   

(klicka på bilden för att se hela)

Rose Is Rose


 
ANNONS
 
Zandra

Zandra

18 februari 2010 10:52

Nej fy vilken morgon! *klappar på och ger choklad*
Ja nu måste det ju bli bättre!

Det luktade illa i vår lägenhet en annan dag. Vi förstod inte heller vad det kom ifrån, antagligen från någon granne. Luktade typ rutten lök blandat med brända popcorn >.<
Jag vädrade och tände doftljus i hela lägenheten och rökelse i vardagsrummet. Och det gjorde faktiskt susen!

http://drak.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se