MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 16 februari 2010

Uttråkad....

Av Vivi - 16 februari 2010 12:37

Sitter här på jobbet och känner mig allmänt slö och oengagerad....

Uttråkad !

Tittar på ett stycke snöskottningsNisse som kör hejvilt på parkeringen, bara väntar på att han skulle backa in i en bil eller två! Det blir iaf mycket mindre snö att klafsa i från bilen till ingången....förrutsatt nu då att bilen står kvar & är hel när Nissen är färdig!

 

Andra fantastiska jobbnyheter är att vi byter telefonsystem här snart, förmodligen efter jag har slutat ... vi har haft två kabelNissar här som borrat en massa och igår borrade de precis där jag sitter..."kul" !

-VÄLKOMMEN TILL .......... VA ..... VA ..... OKEJ JAG KOPPLAR...

Ja ni kan förstå att det kan vara ltie svårt att svara i telefonväxel när inte hörs eller hör ngt annat än ett styck högfrekvent borr!

 

Nepp....ska nog försöka leta upp min engagemang ngn stanns...jag har ju faktiskt jobb att göra ... Hmmmm undrar om det finns på failblog ?   

 

epic fail pictures
see more Epic Fails


 
 
Zandra

Zandra

16 februari 2010 13:13

Jag känner mig också sjuuuukt oengagerad idag. Orkar inte ens ta tag i de arbetsuppgifter jag måste göra. Kunde tänka mig en vecka på spa nu. Eller ännu bättre, en vecka nedbäddad i sängen och äta choklad.

De kör en reklam på TV nu med en receptionist som suger i sig helium innan hon svarar i telefonen. Den borde du testa för att lätta upp stämningen lite på jobbet ;)

http://drak.bloggagratis.se

 
Zandra

Zandra

16 februari 2010 13:39

Och det är ju just därför du ska skaffa en iphone! :D Det är ju hela poängen med den nästan. Alla andra blir avundsjuka, du blir lite coolare än dem ^^
Du kan ju gissa hur cool jag kände mig när jag hade den innan den gick att få tag i här :D
Finns en väldigt kul bild som illustrerar detta mycket väl.
Zandra på nördfest:
http://drak.bilddagboken.se/p/show.html?id=202667187&directlink=1
Lägg märke till alla armar som sträcks fram ^^ Hahaha!

http://drak.bloggagratis.se

 
Zandra

Zandra

16 februari 2010 13:42

Jag ringde till surtanten och fick veta att "hon inte kunde tänka sig" att det skulle spela någon roll om jag äter antibiotika.
Hon visste med andra ord inte, men nu har hon ju sagt så, och eftersom hon inte verkade orka kolla upp det med läkaren som ska göra undersökningen får hon stå för det.
Det är helt sjukt, jag betalar nästan 2000 för den där jäkla undersökningen. Lite service kunde man få för dem pengarna tycker man ju!

Nej jag ska bara toppa. Ska låta alla mina uppklippta längder växa ut igen. Där emot ska jag byta färg, men jag säger inte till vad ;)

http://drak.bloggagratis.se

 
Maddo

Maddo

16 februari 2010 16:04

Hahaa, de har gjort smartare drag än borra nära växeln tror jag.. :P

http://blogg.dreammaddo.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Ovido - Quiz & Flashcards