MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 15 februari 2010

Det är en djugel ...hjääälp!

Av Vivi - 15 februari 2010 15:36

Håller på att kolla mobiltelefoner som omväxling till brudskor & festklänningar, vilket uppsjö av mobiler och abonnemang det finns!

 

Just nu har jag Telenor, älskade dem förr, men de har tappat servicekänslan som så många andra operatörer.

Jag vill verkligen bli av med min nuvarande telefon, Samsung U 700, 

den är helt okej, men touch screen är inget för mig!

 

Kollade lite på en söt LG telefon med 5 megapixel kamera,kameran är nog det viktigaste för mig förrutom tal & sms funktion.   

 

Har ni ngt bra tips på en bra telefon ?

Bra kamera och inte för dyr !

 

 
ANNONS
 
attis

attis

15 februari 2010 16:07

Har lagt tilll dej nu. Visst är det skoj med tävlingar. Jag brukar försöka ha någon liten tävling nu och då. Vad gäller mobiltelfoner är jag en inbiten Sony Ericson fantast. Här kör vi med Halebop. Tycker de är toppen. Lycka till. Ha en skön kväll.
Kram

http://attisblogg.blogg.se

 
en tjock katt i en smal värld

en tjock katt i en smal värld

15 februari 2010 16:13

Sv; oj sorry, jag missförstod din kommentar. :P Men då är jag med igen, hehe.

Ja, den är verkligen skitsöt, och talande! :)

http://www.tjockkatt.webblogg.se

 
Malin

Malin

15 februari 2010 16:31

Sv: Ja, tack! Det går bra om jag också har "Dagens..." väl?

Ja, det är väl sån dans vi dansar kan man säga. Hiphop "Street funk", jättekul :)

_______
Jättefin mobil! Jag har också 5 megapixlar på kameran, och det är faktiskt riktigt bra. Jag vet inte om kameran jag har på min och kameran som är på den telefonen på bild, men kameran jag har går att zoma och få riktigt bra bilder. Så 5 megapixlar är riktigt good :)

Tack för din kommentar!

http://www.malinbloggen.bloggagratis.se

 
Zandra

Zandra

15 februari 2010 16:35

Jag fick 2 av dina 4 meddelanden :D

Jag har redan börjat med antibiotikan. Men tänkte ringa dit imorgon och tala om det. Annars får jag väl skjuta på undersökningen om medicinen kan påverka. Men det tror jag inte, bara jag talar om att jag tar den så de vet om de hittar något konstigt i mina blodprov.

Jag äääälskar min iPhone

http://drak.bloggagratis.se

 
Karin

Karin

15 februari 2010 17:03

jag tycker verkligen att Sony Ericsson är super.. har inte haft några problem alls med deras telefoner.. finns ju massa att välja på, och de flesta har bra kameror...

Lördag? middag hos matilda och sen utgång för de som vill (dvs inte jag men ;) )....kram

http://www.ka-os.se

 
Maddo

Maddo

15 februari 2010 18:12

Jag är allergisk mot telenor! Skaffa inte abonemang med mobilen! *gammal telefonförsäljare*

Det är både bra och dåligt med ica och stora ställen... jag är kluven!

Haft en bra dag!

http://blogg.dreammaddo.se

 
Sussi

Sussi

15 februari 2010 18:48

Jag har en LG med touch screen och 8 megapixel kamera och jag är supernöjd. Jag har haft den ett bra tag nu och har hunnit känt efter..
Kameran tar jättebra bilder

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
kurrelina

kurrelina

15 februari 2010 19:22

Jag är Ericsson fanatiker så jag kan inte rekommendera någon annan....Kör med Telenor och det har funkat bra hitills.
ha en fin kväll
kramis

http://kurrelina.bloggagratis.se

 
pezze

pezze

15 februari 2010 20:14

ja du det finns så jävla många mobiltyper ute på marknaden nu...
men LG harjag dålig erfarenhet av.. hade sån där LG som man viker ihop... dom strulade till rätt så mkt ibland.. men kanske har de blivit bättre nu än vad det va för typ 3-5 år sedan...

jag ska ju somg sagt ha sony ericsson W995 men får pungaut 500 kr först då jag ska skriva på abonnemang o sen hoppas jag innerligen att det inte blir dyra avgifter varje månad.. om det blir det så får jag säkert hjärtinfark... :S

men den mobilen jaghar nu e sony ericsson K700 ngt.. öhh glöm det.. har glömt vilken typ den e... haft den i 1 ½ år nuo nu börjarden krångla o flippar ut då o då... *suck*
gillar den... Lila färg oxå :)

http://humbybumbysknasigavarld.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se