MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 15 februari 2010

Dagens....

Av Vivi - 15 februari 2010 10:20

Dagens Nemi:

Ha ha ...Jag älskar Nemi!


Dagens sanning om vänskap:

Det får bli en Nemi till idag !


Dagens bild:

MMMMM LOVE LOVE LOVE

  


Dagens plan:

Träna & tradera !


Dagens miss:

Hahhahahahahaha........

epic fail pictures
see more Epic Fails 
ANNONS
 
Margita

Margita

15 februari 2010 10:45

Tack du för att du vill fira mig fast jag inte själv gör det! Jo, jag köpte ju mig ett par fina örhängen till Alla hjärtans! :-)

http://sengas.bloggplatsen.se

 
Diana

Diana

15 februari 2010 13:13

Riktigt snygga skor

http://www.deluzion.blogg.se

 
malin-heléna

malin-heléna

15 februari 2010 14:18

Hahah!! Vilken cool kille han verkar vara där. ;P
Han verkar ha en "racebil-säng" med. Haha!! Snyggt.

Sv: Ja, man äter ju olika mycket olika skeden i livet. Alltså beroende på hur aktiv man är och kroppen förbränner mer vissa stunder i livet med. Så jag tycker man ska ju äta sig mätt liksom, så länge man har en bra vikt är det ju ingen fara. :)
Nu ska jag gå iväg och köpa en ny badrumsvåg, vår är ju som du kanske läst helt galet dålig. :P
Men först! Nybakta Scones!! :D (på dinkelmjöl och sukketter, eller hur det stavas)
Kram

http://malin-helena.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se