MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 15 februari 2010

Ush ...måndag!

Av Vivi - 15 februari 2010 08:54


funny pictures of cats with captions


Bhaaaaaaa,,,,, måndag igen!

Ush....var på riktigt uselt humör när jag skulle till jobbet i morse!

Massa olika anledningar , men inga jag orkar ta upp här idag, ska bespara er det gnället !   

 

Tänka sig att jag faktiskt blev på bättre humör när jag kom till jobbet, det ni !

Det var nog tack vara den goa tjejen som har egen firma & städar här, hon ska också gifta sig så det blev en massa snack om klänningar , skor & bröllopsnerver.

Det är så otroligt skönt att ha någon att prata med ibland som är i samma situation, jag vet att jag har folk jag kan få råd & stöd av , men ibland är det skönt att prata med ngn som är lika uppe i det som man själv är !

 

Nej.... om man skulle jobba lite kanske ....

Fast först ... svara på era härliga kommentarer!

Tjipp!


 
ANNONS
 
Maddo

Maddo

15 februari 2010 09:14

Hihi, så skoj att man kan roa! ;) Fast jag är seriös, skitsnygga ju! Jag har skoköp-stopp... :'(

Ja, jag hade en mysig helg, du också verkar det som?

Det verkar vara många som är emot köttlim men man vet aldrig.. Särskilt inte med ica.. :P haha


och du, härligt med någon i samma sits! På något sätt kommer det alltid in nya personer i en förändringssituation! :) Marica (en av mina bloggar) ska också gifta sig! ;)

Kramar!

http://blogg.dreammaddo.se

 
attis

attis

15 februari 2010 10:12

Hallojs i stugan. Hittade hit via Sussi.Det är så skoj att få komma till nya bloggar. Hoppas din måndag blir bra.
Kram

http://attisblogg.blogg.se

 
Zandra

Zandra

15 februari 2010 11:33

Hehe, precis vad jag också sa när jag rättfärdigade det för sambon igår. Han suckade nämligen när jag berättade :P
Men nu har jag faktiskt köpt dem för mina pengar!

Jag jämförde köpet med en tatuering. Kostar mycket, men håller länge :) Skönt att det är fler än jag som tänker så! Då måste det ju vara helt ok att beställa plastblommor för 400 spänn! ;P

http://drak.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se