MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 14 februari 2010

Presenter !! - Bilder

Av Vivi - 14 februari 2010 20:51

Wheee....

Mysigt födelsedagsfirand, god mat & vääääääldigt smaskig tårta enligt min söta syterson, jag blir så glad när mina syskonsöner gillar det jag bakar !!

 

Jag fick massa fina presenter:

 

Nostalgi & Ior !!!

  

 

Mahhh titta vad jag fick av mina söta favorit killar!!

Jättefint, finns både tåg & definer med i halsbandet!!

  

 

Japp....ett par näsan exakt likadana som de jag köpte i januari,

men i svart & dessa är DonnaGirl ! 

  

 

SER NI LIKHETEN ?

     


Tack min fina familj!!!!

 

 
ANNONS
 
zetterlinden

zetterlinden

14 februari 2010 21:05

supersöta skor!:)

http://www.zetterlinden.bloggplatsen.se

 
Zandra

Zandra

14 februari 2010 22:10

Niiiiice! Vilka fina presenter!
Åh, skorna!

http://drak.bloggagratis.se

 
Maddo

Maddo

15 februari 2010 08:48

GAAAH!! Ge hit skorna!!! ;)

http://blogg.dreammaddo.se

 
malin-heléna

malin-heléna

15 februari 2010 10:56

Ååh, vad bra artt få ett par nästan lika skor fast i annan färg. ;) hihi.. De är ju så otroligt snygga, båda 2! :)
Iors lilla dysterbok är underbar, den har jag med. Ior är bäst! Hihi..

Sv: Jaa, jag tycker att jag kan unna mig en helg ibland av onytta. hehe. :)
Men jag har ju såååå lätt att falla tillbaka till mitt hettsätande än. :/ Känner att när jag ätit godis en dag så kommer suget bara mer och mer för varje dag sen.. Jag kan liksom inte sluta. Så jag måste putta igång mig själv och peppa mig med att jag KAN vara utan godis och sånt. Jag vet att jag kan liksom.

Låter bra med ett träningspass ikväll! ;) Själv har jag just varit ute på promenad nu och ska äta frukost. Sedan ska jag köra lite orbitrac innan jag ska till jobbet ikväll med. (trött på att jobba jämt nu)

http://malin-helena.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se