MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 14 februari 2010

Glad alla hjärtans dag!

Av Vivi - 14 februari 2010 15:06

Vill passa på att önska alla mina fina läsare ...


GLAD ALLA HJÄRTANS DAG !

 

Tack för att ni finn där & ger mig råd, läser & engagerar er i mina problem och

skrattar åt mina försöka att vara rolig!

Tack också för alla bloggisar som ger mig så mycket roligt att läsa på dagarna!

 

Hoppas ni får en härlig dag

oavsett hur ni firar den!

 

 

Till er !!

  

 

 

 
ANNONS
 
Sussi

Sussi

14 februari 2010 15:54

Detsamma till dig..
Ha en riktigt mysig alla hjärtans dag med pojken och kissarna :-)

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Margita

Margita

14 februari 2010 16:11

Tackar så hemskt mycket!! *Kram* önskar också dig en härlig dag!

http://sengas.bloggplatsen.se

 
Zandra

Zandra

14 februari 2010 17:48

En glad alla hjärtans dag till dig med! Världens bästa bloggis! :D

http://drak.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se