MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 14 februari 2010

Sen myslördag...

Av Vivi - 14 februari 2010 14:58

Det har varit en riktig slappe dag idag, jag har legat & läst mest hela dagen.

Igår blidde det rätt sent för jag fastnade framför den "gamla klassikern" Häxorna i Eastwick, underhållande film med inga mindre än Cher, Michell Pfeiffer, Jack Nicholson & Susan Sarandon i rollerna.

 

Nu ska jag snart göra iordning mig för att åka hem till föräldrarna och fira min födelsedag! Jag får ju två firande på en vecka, lyxigt!

Har haft en underbar helg, bara en massa mys med pojken och kissarna. Tror de gillar när matte ger dem en massa uppmärksamhet, minsta pip och matte är där med ngt gottigt eller kel bakom örat!


    


Kommande vecka nu ska jag försöka ta mig i kragen och träna & äta ordentligt, hade varit väldigt trevligt att ligga på 73 kg på fredag!

 
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se