MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 11 februari 2010

Dessa får du inte missa....

Av Vivi - 11 februari 2010 13:30

Film är ju ett stort intresse hos mig, det var faktiskt länge sedan jag skrev någon recention eller liknande, då har jag ändå sett en del sevärda filmer senaste tiden, men visst... ingen film som hamnat på min topplista.


Här är några filmer jag anser man inte får ha missat!!

Dessa filmer har en särskild plats i mitt hjärta!

 

 

Det finns massor av fler bra filmer som inte står med här, men jag kan inte göra listan hur lång som helst!   

Om ni hittar en film ni inte sett av dessa , se den !!

 

  

 

 

 

 


 
ANNONS
 
en tjock katt i en smal värld

en tjock katt i en smal värld

11 februari 2010 13:37

Sv; visst blir det obehagligt när man tänker så? :/

http://www.tjockkatt.webblogg.se

 
malin-heléna

malin-heléna

11 februari 2010 13:55

Jag tror jag faktiskt stolt kan meddela att jag sett mer än hälften av dessa filmer i alla fall!! Men har jag idetorka på filmfronten någon dag så klickar jag in på din lista och snappar upp en. ;)

Sv: Ja, det är väl final ikväll på biggest loser tror jag. :) En av bröderna åkte ju ur igår.. Mark tror jag det var ja..
Men de andra 4 kämpar på. :P höhö.. Jag får se finalen i morgon förmiddag, jobbar ju ikväll. :( Dock tror jag att jag vet hur det går, har sett det förr. :P Men jag är inte 100% att jag kommer ihåg rätt.

Ja, det är väldigt lustigt att se någon man känner så på film. Eller känner och känner, en bekant i alla fall. :P
Men jag har ju sett honom spela i så mycket olika små uppsättningar genom skolan och så så jag började tänka massa på det med i filmen. Och började fnissa när jag tänkte på andra suuuuper roliga saker han gjort. Hahahah..
Blir ju ofta så. :P

http://malin-helena.bloggplatsen.se

 
Sofia

Sofia

11 februari 2010 15:10

många bra filmer där... :) Har sett alla... Ja kan lätta sluka 10 filmer per dag. Har du sett Note Book? Den e så underbart fin :)

// Sofia

http://dixxon.blogg.se

 
Sussi

Sussi

11 februari 2010 19:42

Bra många hade jag sett av filmerna men jag har några kvar jag måste se alltså hihi

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
pezze

pezze

11 februari 2010 23:19

har nästan sett alla filmerna :)
men filmen:
bucket list har jag inte sett...( e det med jack nicholson o morgan freeman?!?!)

ska hyra den filmen ngn dag :)

girls gonna have fun ej sett

pans labyrint ej sett(men hört mkt om detta filmen.. e den läskig eller?!?! avskyr skräck filmer)

beyond borders ej sett....
men övriga har jag sett halva eller hela filmen...

men gröna milen e mkt bra tom hank e sketbra där..samma med filmen Castaway...

men har du sett G.I JOE & sherlock holmes...
om inte sett, så rekommenderar jag dig o se dom.. diggar dom... :)

http://humbybumbysknasigavarld.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se