MissVivis synvinklar

Alla inlägg under januari 2010

Av Vivi - 21 januari 2010 15:12

 

Jag är en googlare, vill jag ha information om något så söker jag upp informationen på google, ibland lyckas jag ibland inte.

Google är bra till mycket faktiskt....

 

Det ÄR ju så roligt att kolla sina trafikkällor på statestiken ibland,

jag har mycket googlesökningar, har ni det också ?

Idag fick jag reda på att någon som sökt på sexualkunskap hamnade på min blogg

*fniss*

  

 

 

 

ANNONS
Av Vivi - 21 januari 2010 14:08

 

Ja, jag har blundat och stängt öronen då jag hört eller sett nyheter om Haiti, jag orkar inte ta in allt. Det räcker med att jag vet att det är illa, riktigt illa då Haiti är ett enorm fattigt land som kommer få lida i flera år framöver om inte vi hjälper till... för vi kan iaf lindra deras plågor!

 

Jag kommer skänka en timlön till läkare utan gränser, kanske lite mer,

jag avrundar uppåt med nästan 100% , det är inte mycket , men det är något och om alla gjorde något eller skänkte något hade det hjälpt enormt!

 

För att få veta mer om hur du kan hjälpa till gå in här på aftonbladet !

Eller köp en expressen då de skänker 2kr för varje sålt exemplar!

 


Jag jobbar en timme för HaitiUppdatering:

Zandra berättade just att sverige är den 3:e landet

som skänkt mest pengar till Haiti,

jag håller med dig Zandra, man blir lite stolt!

 

ANNONS
Av Vivi - 21 januari 2010 13:02

Nu när jag varit hemma så mycket har jag ju fått kela extra mycket med mina sötnosar! Känns nästan lite tomt på jobbet utan dem!

Athena har varit så söt, hon har varit extra social senaste tiden och för ovanlighetens skull sovit i vår säng två nätter i rad nu.

Jag får frossa i bilder av katterna tills jag kommer hem!!

 

  


                 

Av Vivi - 21 januari 2010 11:38

Detta inlägg jag skrev för ett år sedan är nog ett av mina favorit inlägg, jag tycker nämligen det tar upp något väldigt viktigt!

 2009-01-21

Jag tror att lyckan finns i alla de små sakerna, även om vi alla fastnar i tanken (måste ha den där blusen, tv:n , resan).

Jag tror att vi faktiskt KAN köpa lycka....men kortvarig sådan eftersom vi då har definierat lyckan i form av en blus , en ny bil osv.

Något som jag verkligen tycker är synd är de människor som råkat glida in i bitterheten, de har svårt att hitta lyckan någonstans och bygger upp planer och drömmar där de tror sig kunna bli lyckliga och ENDAST där.

Jag vill inte dömma dessa männsikor eftersom jag tror att det är lätt kan hamna där själv en dag. Jag tror de flesta av oss glider in och ut ur både lycka och bitterhet.

 

Något jag däremot avskyr är  bitterheten i kombination av avundsjuka, den där kombinationen som gör att de anser att ingen annan förtjänar vara lycklig och att ingen annar vet hur det är att vara så olycklig som dem. 

De är bara barnslig, egocentrikt och väldigt farligt att stanna i den kombinationen för då tror jag att man inte bara missar sin egen lycka utan förstör andras.

Sista djupa tankarna för idag är att vi själva är ansvariga för vår lycka...

Det finns ingen och inget som kan hindra dig från att var lycklig. Jag förstår hur svårt det måste vra att ta sig ur ett helvete, en depression, missbruk, misshandel, ett självdestruktivt förhållande till en annan eller sig själv men vet ni .... ingen kan dra er upp !!

Ni måste själva vilja komma upp, de enda vi vid sidan om kan göra är att finnas där och stötta. Det finns så många som vill hjälpa en vän med självmordstankar, en vän med missbruk men ni gör nog allt ni kan! Ni kan förmodligen inte göra mer .... Det är varje vuxen människans eget ansvar att skapa sitt liv! Du kan ha en förbaskad otur men i slutändan är det ändå ditt synsätt på livet som gör att du väljer att gräva ned dig eller kämpa!

Förstår att det säkert finns de som tycker att jag inte har en aning om vad jag pratar om och att jag inte vet hur det är att lida elller ha otur hela livet... säger som jag sagt förrut

Jag har varit med om mer än vissa och mindre än andra!

  

Nu ska jag försöka blogga om lättsamma saker igen....ibland blir huvudet fullt och jag måste få "skrika" lite :)


Av Vivi - 21 januari 2010 09:58

Dagens grattis:

Till Malin-helena, en helt fantastiskt härlig, klok, vacker och mysig tjej om blev 21år igår, Grattis !!!!!!


Dagens smask:

Läkerol Salvi    sockerfria  ! (ska dock inte ätas i stor mängd    )

 

Dagens sanning:

Du får reda på mer om jobbet av arbetskamrater än chefer !


Dagens coolaste:

Min pojke hittade detta klipp, trodde först itne det var sant, men jo ... det är verkligen killen som sjunger hela tiden!


 

Dagens stripp:

(klicka på bilden för att se hela)

Rose Is Rose


 

Dagens bild:

funny pictures of cats with captions
see more Lolcats and funny pictures

Av Vivi - 21 januari 2010 08:59

Jag pratade med en vännina igår, hon är en sådan där härlig tjej som alltid har 1000bollar i luften, hon har två jobb, sambo & så är hon fodervärd.

Ígår ringde hon mig för att hon behövde lite hjälp, hon ska resa bort och behöver hästvakt!

Jag kan tyvärr inte hjälpa henne hela veckan, men 3 dagar ska jag förmodligen ta hand om honom. Jag har inte träffat hennes häst eller varit uppe i stallet så vi ska träffas i helgen för en ordentlig introduktion.

Tanken är att jag ska putsa, borsta, mocka och fejja och rida lite om jag vill, resten sköts tydligen av stallet, det var ju ett bra tag sedan jag hade hand om en häst,

men som gammal hästägare sitter vissa saker i ryggmärgen.

Det ska verkligen bli jätteroligt och intressant, jag har ju haft funderingar på att ta upp ridningen igen så detta blir ett bra test om jag verkligen orkar och tycker det är lika roligt som förr!Av Vivi - 21 januari 2010 08:17

Ja, inte är jag helt i topp form direkt , men bättre, tillräckligt bra för att jobba igen.

Jag fick tillbaka lite energi igår, fick städat i badrummet och så gjorde jag lite mer på inbjudningskorten!

Även om jag är trött känns det mycket bättre jämfört med måndag & tisdag, jag vill ju verkligen jobba så mycket som möjligt de sista dagarna jag ahr kvar här, jag vet ju fortfarande inte när jag får sluta.


    


Det är inte mycket som hänt där hemma, jag har mest vilat, inte kunnat genomföra några stora projekt direkt, har inte fått något tränat   

Är däremot jättestolt över att jag inte fått i mig ngt överdrivet onyttigt, jag har knaprat på lite japanmix & nötter, inte helt nyttigt det heller , men med det godis sug jag haft dessa dagarna har det varit en riktig bedrift att låta bli godis eller att tröstäta massor av mina goda osötade skorpor.Av Vivi - 20 januari 2010 12:42

 

Jag hoppas verkligen att jag kan ta mig till jobbet i morgon,

jag försökte redan i morse , men jag sov väldigt dåligt i natt

och vaknade med en hemsk huvudvärk.

Jag mår bättre nu,

har duschat och tom fått badrummet städat så lite nytta har iaf gjorts idag.

Nu är det dags för lunch och jag tror det blir Keldas goda tomatsoppa,

den kan jag erkligen rekommendera.

Ledsen för alla dessa sanslöst tråkiga inlägg nu när jag är sjuk.

Blir bättre snart, jag lovar ! 

 

  

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se