MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 31 januari 2010

Ridtur i 14 minus...

Av Vivi - 31 januari 2010 09:06

Snart bär det av till stallet igen, det snöar ganska mycket så det känns så där att rida ut idag, vi får se hur illa det är när jag kommer fram.

Jag skulle gärna ta ut honom en vända idag då jag inte kan rida i morgon,

då kommer jag ju så sent på kvällen , det blir bara lite pyssel & mockning i morgon.

 

Det var en riktig härlig dag i stallet igår, solen sken från en klarblå himlen och snön låg gnistrande på marken.

Två saker var mindre kul,, det ena att det var så nedrans kallt, 14 minus är lite i det värsta laget för mig. Det andra var att det var så himla halt, jag vågade inte rida den lilla runda vi red sist utan valde en grusväg istället, ngt Bosse inte alls uppskattade. Han fick spel på halva vägen, förmodligen pga råddjur eller ngt annat. Så jag vände hemåt och tog några rundor i paddocken istället.

 

Han är en riktig sötnos "lille" Bosse, jag fick faktiskt med mig pojken igår så han lyckades ta lite kort på mig och lilleman!Det var ett tag sedan jag höll på med sånt här...

ser ni vilken snygg outfit jag har    

 


Här ser ni "lilleman"


Ute på ridtur, visst är han tjusig!!

     

 
ANNONS
 
Siv

Siv

31 januari 2010 18:15

Ja du är jättesnygg där du står i stallet....Men du, heter han Lilleman? Har är ju stor som ett hus!!!!! /Siv

http://knatten.bloggplatsen.se

 
Karin

Karin

31 januari 2010 21:00

åh vad roligt att se bilder på dig i stall-tagen!! du passar finemang ;). Men vilken bjässehäst..jag hade nog inte vågat rida den ;).. vilken dag nästa vecka kan funka för dig? (om nån funkar) kram

http://www.ka-os.se

 
Margita

Margita

31 januari 2010 21:55

åååhh! det måste vara härligt att kunna rida! Min kära dotter kan och jag blir så imponerad. Frihetskänsla kan jag tänka?! :-)

http://sengas.bloggplatsen.se

 
Zandra

Zandra

1 februari 2010 10:32

Jag får hästabstinens av de där bilderna!

http://drak.bloggagratis.se

 
malin-heléna

malin-heléna

1 februari 2010 11:55

ojoj, stor häst! Jag ska inte gömma att jag har vääldig stor respekt för hästar, de är ju så stora. Men de är otroligt vackra djur! :)

Tack för boktipset. Jag ska kolla efter den boken. :)
Känner att det skulle vara skönt att drömma sig bort i böcker nu. Och böcker som kan hjälpa mig bli lite "hårdare" och att acceptera, som du säger att saker kan gå fel ibland.
Kramar.

http://malin-helena.bloggplatsen.se

 
Sussi

Sussi

1 februari 2010 18:31

Riktigt vacker häst. Stor som ett hus men fin hihi
Jag hade nog haft lite respekt om jag hade ridit på honom

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se