MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 29 januari 2010

Jag gjorde det !!

Av Vivi - 29 januari 2010 10:53

Ahhhhhhh.....

Jag gjorde det......

Så här skrev jag:


Jag vet att du säkert har mycket nu och det är mycket att tänka på med uppsägningar och allt.


Skulle däremot vara tacksam om du kan informera S och mig om lägesändringar.

Jag hade inte någon information om att S skulle komma ned nu på måndag.

Som tur var ringde S och då vi kom att prata om receptionen berättade hon detta för mig, hon trodde jag redan fått den informationen.

S ringde idag igen för att meddela att hon inte kommer på måndag utan att det blir fördröjt, den informationen fick hon idag.


Jag är tacksam att S har ringt, men jag hade hellre fått denna information av dig eller J.

Så även om du har mycket att göra skulle jag vara tacksam för ett kort samtal eller kort mail när du har information om receptionen.


Mvh


Fy .....nu blev jag nervös....

Men han har lovat att hålla mig underättad och hanhar gått förbi mig massa gånger denna veckan utan att säga ett pip !

 

Uppdatering:

Bra att jag mailade! Han ringde nästan direkt, det har blivit en hel del missförstånd och annat knas (fast han fick kanske en tankeställare).

Hoppas det fungerar bättre nu då.

Jag har koll på läget igen iaf.... så mycket det nu går.    


 
ANNONS
 
malin-heléna

malin-heléna

29 januari 2010 11:30

Ååh, vad duktig du är!! Du ska vara stolt över dig själv att du stod upp till vad du tycker och sa det till honom. :)
Och det verkar ju ha fått rätt effekt.

Ja, alltså vikten är ju inte jätte viktig. Utan det är dessa skit centimeter runt magen som inte vill försvinna!!! Jag har gått ner 5 cm sen jag började med detta. Men jag ser fortfarande så opropertionelig ut (fel stavning så det skriker om det gissar jag) *ler*

Hoppas allt i alla fall fixar sig på jobbet nu då. Inga fler missförstånd och så. :)

http://malin-helena.bloggplatsen.se

 
Zandra

Zandra

29 januari 2010 11:46

Snyggt jobbat! På dem bara! :D
Du är ju väldigt ambitiös och så, kanske du kan söka jobbet som JB? Fast risken finns att om du kommer till mig på kvällen skulle vi sitta uppe och prata hela natten...

Jo jag tänkte jag avvaktar till mitten av nästa vecka. Då är det exakt två veckor sedan jag fick medicinerna. Blir det ingen ändring får jag kräva blodprov denna gång. De gjorde bara halsprov sist. Och läkaren jag träffade då var faktiskt bra så jag ska be att få träffa honom igen. Jag har aldrig valt någon husläkare, men han är en bra kandidat!

Det är nog klokt att ringa nästa vecka, som du säger, bra balans! Hoppas det ger något!

Jag har googlat in i döden och testat alla tips jag hittat. Min enda utväg jag kan tänka på nu är kattpsykolog. Finns det ens sådana?

http://drak.bloggagratis.se

 
Zandra

Zandra

29 januari 2010 12:02

Det verkar finnas kattpsykologer. Bland annat denna verkar seriös: http://www.kattproblem.se/

Men det framgår ingenstans vad det skulle kosta o.O
Jag är nog för feg för att ringa och fråga :P

http://drak.bloggagratis.se

 
Zandra

Zandra

29 januari 2010 12:46

Aha, hittade ett bättre alternativ att börja med. P4 har ett program de sänder varannan vecka där man kan ringa in och prata med en djurpsykolog.

Fördelen om man kontaktar en djurpsykolog privat är ju att de kan göra hembesök och studera katten i sin hemmiljö. Men det kan säkert kosta hur mycket som helst. Ska försöka komma fram till det där radioprogrammet någon dag istället :)

http://drak.bloggagratis.se

 
kurrelina

kurrelina

29 januari 2010 17:12

Dutti du tjejen, hoppas du fortsätter med det.
ha en fin helg

http://kurrelina.bloggagratis.se

 
Karin

Karin

29 januari 2010 19:51

you go girl! bra gjort :)

du hur har du det med dina järnvärden? har du fått svar på proverna ni tog? kom att tänka på det bara.. jag har mest troligt järnbrist pga så riklig mens, och jag är yr och helt slut...

fika nästa vecka?
kram

http://www.ka-os.se

 
Margita

Margita

31 januari 2010 21:56

det gjorde du bra tycker jag!!! :-) girl power! :-)

http://sengas.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se