MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 29 januari 2010

Fråga...

Av Vivi - 29 januari 2010 10:32


Hur okej är det att ge personalchefen "ett sanningensord"

på företaget man är inhyrd på ?

Just nu är jag så grymt irriterad och vill inget annat än att tala om för honom att man inte beter sig som han gör, man ger inte löften man inte kan hålla!

Inte skälla, det är jag usel på , men samtidigt vet jag inte om jag kan vara tyst och låtsas som ingenting!

Hur smart är det egentligen att "bita den hand som föder dig" ....

 

  

 
ANNONS
 
Sussi

Sussi

29 januari 2010 13:35

Var ärligt. Man kan få fram sin poäng utan att vara hotfull och otrevlig. Har din chef betett sig illa så måste han få höra det. Jag tycker helt klart du ska säga vad du tycker

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Kaffehörnan

Kaffehörnan

29 januari 2010 23:21

Gokväll
De kan jag hålla med om, man håller alltid de man säger, annars kan man va tyst
Gonatt o kram

http://www.kaffehornan.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se