MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 29 januari 2010

Tjuvlyssnat...

Av Vivi - 29 januari 2010 13:00

Tjuvlyssnat är en himla rolig sida ....

(se bland mina länkar under roligt)

 

Spårvagn, Göteborg

Fyra killar ~20 sitter och diskuterar sina ex-flickvänner.

Alla är märkbart berusade och pratar högt.

 


Kille 1: Jag stör mig som fan på att Emelie känner Jessica nu.
Kille 2: Aa, jag vet. Vad fan ska de snacka om liksom?
Kille 3: Haha, de kommer säkert snacka om era kukar!
Kille 4: Mm, men det lär ju inte bli något att prata om i längden…
 

Alla passagerare som hör detta brister ut i skratt.

 


 
ANNONS
 
malin-heléna

malin-heléna

29 januari 2010 13:10

HAHA!! Den var bra. *ler*
Syster ha ren av böckerna, Tjuvlyssnat, otroligt roligt att sitta och läsa i. ^^,

Sv: Oj, 15 kg är mycket. Men som du säger håller sig proportionerna lika så är det svårt för andra att se. Och det man själv märker är nog bara att kläderna sitter tajtare liksom.
Men ja.. min mage är det enda som växt på mig. :P Och nu har in midja blivit smalare med så det liksom blir ännu knasigare. Men jag hoppas på att magen ska krympa snabbare. :P

http://malin-helena.bloggplatsen.se

 
Zandra

Zandra

29 januari 2010 13:20

Hahahahaha!

http://drak.bloggagratis.se

 
Siv

Siv

29 januari 2010 15:49

Hehe. Vet du vad koden är som jag nyss skrev: Sjuk! Jo, det är vi nog alla här nu så den koden passade. Min stora har ont i magen o hennes gube är förkyld o dom som är lite mindre bara hostar. Är nog bara jag som är pigg.
Tack för att jag fick "dagens stripp". Det var kul.
Mindre kul att du inte får jobba mer. Men det löser sej nog. Du får ju mer tid att gosa med dina sötnosar.
Min stora hälsar att du kan kika in på hennes blogg om du vill:
http://mintradgardpaklippan.blogspot.com/
Ha det bra nu. /Siv

http://knatten.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se