MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 14 januari 2010

Författare kanske??

Av Vivi - 14 januari 2010 15:02

En tanke slog mig ....

Jag har svårt med språket och jag har svårt med disciplinen,

men annars brukar mitt huvud virvla av idéer, dagdrömmar & fantasier....kanske jag skulle försöka mig på att återuppta mina drömmar som barnboksförfattare...

Än en gång smyga mig in i smålands djupa skogar

letandes efter småfolk?

Dyka ned i de djupa haven till havsfolk och sjöhästar?

Kanske berättelser om pengar som har underliggande

moraliska budskap ?

Detta är något som tar tid, men inte mycket pengar,

något jag kan göra både om jag jobbar och om jag är arbetslös.

 

Man vill så mycket dock ...svårare är att få det gjort !

 

  

 
ANNONS
 
Malin

Malin

14 januari 2010 15:20

Haha, killtjusare?? Kanske det. Nja, ibland kanske ;)
-----------------
Kul i skolan? Ja, verkligen! Haha, måste säga att det beror på en person som flyttade dit, faktiskt. Annars hade det nog inte varit lika roligt om jag ska vara ärlig alltså.. Men "schh!"..
-----------------
Att skriva till fel person är inte så kul, men jag tror inte han brydde sig så mycket som jag skickade fel till. Haha, skulle skriva "han skriver nu" till Petra, men råkade skicka det till han som skrev.. alltså, jaa. Haha, aspinsamt, men askul!!! =)
-----------------
Ha en bra dag, Vivi!
PS. Haha, jaa. "Lättare sagt, än gjort!" eller vad man brukar säga!! haha..

http://www.malinbloggen.bloggagratis.se

 
Zandra

Zandra

14 januari 2010 16:00

Wow! Det är ju en jättebra idé! Jag tror absolut du skulle passa som barnboksförfattare!
Du kanske kan ta någon skrivarkurs? En kvällskurs t.ex

http://drak.bloggagratis.se

 
Nettis

Nettis

14 januari 2010 16:22

Ja det behövs nya trevliga barnböcker hela tiden :) ! Så satsa på det :) ! Jag lovar att läsa dom :) !
Kram!

http://bunkerboende-nettisochmoses.bloggplatsen.se

 
Maddo

Maddo

14 januari 2010 16:30

Men jag tror ändå det är sånt som lyser igenom. Kanske inget vi märker av dock.. Tyvärr? Jag har alltid fått bra kritik för mina fritidssysslor. Men kanske för att jag aktivt är engagerad i vård och friskvård samt jämställdhet (var i RFSUs styrelse tidigare). Fortsätt tro på dig själv och det du gör så ska du se att det ordnar sig!

Oh, vad roligt att få blommor på det sättet! Lyllo dig! =)

kramar

http://blogg.dreammaddo.se

 
Sussi

Sussi

14 januari 2010 19:06

Men vad skoj det lät med barnboksförfattare. Få skriva om roliga figurer och annat skoj. Helt klart en superbra idé

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se