MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 14 januari 2010

Orientaliskt ??

Av Vivi - 14 januari 2010 11:28

För er som inte vet har jag ju dansat magdans, inte någon längre kurs, knappt en termin ens, men jag fick mersmak. Fördelen med magdans är att du verkligen tränar upp bålen, du jobbar mycket med mag- och ryggmuskulatur, dessutom är det riktigt riktigt kul!

 

Jag har pratat med några tjejkompisar om att börja dansa igen, vi pratade om det i helgen och kom fram till att vi skulle kolla upp det.

Fina N ringde igår och hade inte hittat någon magdanskurs, men en kurs i orientalisk dans som börjar i februari, det hade passat perfekt.

 

Hittat när jag "youtube:ade" orientalisk dans

 

 

Det enda som är jobbigt för mig är att jag inte vet hur min jobbsituation ser ut, om jag kommer ha möjlighet att ta mig in till stan, om jag jobbar de tiderna eller om jag egentligen borde lägga ut 800kr på en dans kurs just nu.

 

Fördelarna är att jag kommer ha ett fast träningspass varje vecka, jag får göra något jag tycker är riktigt roligt och jag får dessutom göra det ihop med två människor jag verkligen tycker om och trivs med!

 

Vivi funderar....

   
ANNONS
 
Zandra

Zandra

14 januari 2010 12:59

Oj vilka långa armar du har!
20 juli är noterat. Vore kul om det blev innan så jag hinner träffa dig som ogift mö också :) Efter det datumet blir det ju svårt ^^ Ett till datum jag vill notera är din födelsedag. Kan det vara så att den är snart?

Hur har jag kunnat undgå detta?! Att du dansat! Du får börja med Tribal istället så vi kan dansa tillsammans sen ;)
Bra smakprov på Tribal hittar du på min Facebook. Då får du till och med se mig dansa :)

Magdans är ju en slags orientalisk dans. Man kan säga att orientalisk dans är ett samlingsnamn. Sen finns det ju massa olika stiler inom orientaliskt. Som Tribal t.ex som jag danar. Kommer inte kunna gå någon kurs i vår heller :( Krockar med studier.
Och säg inte magdans till någon som dansar orientaliskt, då kommer hon bli förnärmad ;) Det ses inte riktigt som fint att kalla det så.

http://drak.bloggagratis.se

 
Zandra

Zandra

14 januari 2010 13:02

I videon där har de fått in flera olika stiler :)

http://drak.bloggagratis.se

 
Karin

Karin

14 januari 2010 13:26

klart du ska gå på danskurs! sånt där med tider osv brukar ju ha en tendens att lösa sig.. go for it!
Jag var på friskis & svettis danspass igår.. så förbannat kul!!! Massa olika musik- och dansstilar.. vi skakade rumpa och svettades och hade skitskoj :)..rekomenderas!

http://www.ka-os.se

 
Maddo

Maddo

14 januari 2010 13:40

Det är väl nu om något du ska unna dig dansen? Komma i form är ju ett av dina löften. Det man invisterar i sig själv kan man få tillbaka i annat! Tänk om du träffar någon som känner någon som.. ja, du kanske får jobb på det sättet! ;)

Haha, ne benet fick stanna i köket och ingen tessan som sov med mig inatt inte.. men hon gosar gärna i sängen på dagen. Kanske är det ändå tillräckligt? =)

Tack för komplimangen om headern. Ville att min blogg skulle bli lite hemtrevlig även om jag saknar möjligheten till ramen som finns annars.. :(

Kramar

http://blogg.dreammaddo.se

 
Jojjo

Jojjo

14 januari 2010 13:53

Sv: Nej vad coolt! Jag vill också se i 3D men vet inte när det kommer börja visas här, kanske värt att vänta? Fan vad nice! :D

http://proudless.bloggplatsen.se

 
Maddo

Maddo

14 januari 2010 14:12

När jag var arbetssökande satsade jag på att göra saker och det tror jag arbetsgivare ser som attraktivt, det gör iaf jag! :)

Ja, jag tycker också det! Man blir så rörd. Har du fått blombud nån gång?

Kramar

http://blogg.dreammaddo.se

 
Zandra

Zandra

14 januari 2010 14:20

Ok då är 10 juli noterat :)

Tribal finns i Gbg, men det blir lite långt för dig att åka på veckorna för att träna :P Klassisk orientalisk är bra att ha i grunden ändå :) Det började jag med.

Om det blir Hallsberg kan jag inte pendla från Sthlm. Då kommer jag börja med att bo hos mina föräldrar som bor närmare och pendla där ifrån. Men det är bara till att börja med så får vi se hur jag och Dennis gör sen. Han är också sugen på att börja plugga nämligen :)
Fast sen vill jag tillbaka till Sthlm och jobba på Stockholmståg. Spara tokmassa pengar och sen köpa hus. På västkusten kanske ;)

http://drak.bloggagratis.se

 
ida

ida

14 januari 2010 18:16

Fy tusan va vackert. Tänk om man kunde röra sig så där. gaahh. Lite mer kontroll över kroppen vore inte fel;) Har funderingar på att prova zumba ja. de verkar skoj som tusan:)

Känne rigen det där med att det ändå slutar med att det blir neuralt. Vi försöker få bort det nu när vi gör om. Å tycker vi lyckats ganska bra hittills faktiskt. Så ska inte bli nån "mesfärg" i vardagsrummet inte :) Jo ja vet ja borde inte känna dåligt samvete. Men tycker inte om att inte leva som man lär. Å va ju inte just eath hour som spelar roll, utan är ju all skit som sprutas ur flygplanen. Nåja. Kommer njuta lika mycket av resan ändå:) kramis

http://www.idapersson.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se