MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 14 januari 2010

På plats igen...

Av Vivi - 14 januari 2010 09:00

Ja nu är man på plats igen, lite bättre är jag även om jag är rätt hängig ...

mycket pga gårdagens besked. Det förbättre ju inte huvudvärk m.m av att få ytterligare lite press på sig , men som sagt.... får använda pressen till att få tummen ur och söka jobb. Jag fick iväg en ansökan igår och jag hoppas skriva en ansökan ikväll som jag faktiskt funderar på att lämna personligen nästa vecka.

 

Ska handla lite efter jobbet idag, sedan ska pojken iväg och spela badminton, får se om jag orkar ställa mig på crosstrainern en stund, vill ju inte riskera bli sjuk igen eller sjukare.

I helgen ska jag nämligen en sväng till Göteborg med tjejerna, jag ska prova brudklänningar. Det kommer bli väldigt a´ SATC, fem tjejer i en bröllopsbutik...ja ni kan nästan se det framför er va   

 

Förrutom bröllopsklänningsprovning så blir det mest spel, mys och tjejsnack hela helgen! Precis vad doktorn ordinerar !

 

 

Mitt älskade tjejgäng, vad skulle jag göra utan er!

  


 
ANNONS
 
Zandra

Zandra

14 januari 2010 10:05

Välkommen tillbaka! :) Bra med ansökan där!
Och att lämna ansökningar personligen är alltid bättre. Gå även med ditt CV till företag som inte har haft ute platsannons. Presentera dig för personalansvarig och lämna CV. Det fick jag napp på när jag sökte jobb i Sthlm. Men sen tog jag inte det jobbet ändå, för jag hamnade på ett annat och där har jag varit kvar tills nu :P Men snart blir det andra bullar!

Du kan ju ta en liten promenad istället för crosstrainern. När man just varit sjuk har nog kroppen rätt svårt att tillgodogöra sig träningen ändå. Men frisk luft är ju alltid nyttigt :)
Ta på dig reflex bara! *pekar med pekpinnen* ;)

Det låter som du får en underbar helg! Själv ska jag försöka ta det lugnt så jag också blir frisk någon gång. Hatar att gå runt och snora och ha ont i halsen och tappa rösten. Det har pågått för länge nu. Blir jag inte frisk under nästa vecka får jag nog gå och be farbror doktorn sticka mig i fingret.
Men på söndag ska jag och pojken i alla fall gå på bio! :) 3D-versionen av Avatar.

http://drak.bloggagratis.se

 
Sussi

Sussi

14 januari 2010 19:03

Vad kul det låter med en tjejhelg. Jag kan verkligen se framför mig hur ni kommer ha sååå kul :-)

Håller med. Hämnare är inte kul. När man får helljuset framifrån så ser man inte på bra länge..
Vissa hämnas inte ens utan gör så ändå

Jag har en laptop nu med men den är så seg. Den är 3 år gammal så vem vet när den tänker gå sönder.

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se