MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 14 januari 2010

Dagens....

Av Vivi - 14 januari 2010 10:00

Dagens stripp:

Ha ha dagens Nemi är så JAG ! Jag brukar alltid säga att jag inte har någon simultankapacitet, men enligt Nemi har jag ju det!


Dagens tips:

Webtest  är något jag tycker är kul att sysselsätta mig med!


Dagens design:

Zandra har gjort om sin blogg och den blev så himla cool att den hamnade på dagens lista   

 

Dagens kattpeosi:

(klicka på bilden för att se hela)

Get Fuzzy

 

Dagens bild:

*längta*

  


 
ANNONS
 
Zandra

Zandra

14 januari 2010 10:20

Ja men snön lyser ju upp mörkret :)
Åh... Rida i fullmåne i snötyngt landskap. Det finns inget bättre *drömmer mig bort lite till forna vintrar*

Wiho! Tack för utnämningen :D Jag blev också nöjd med nya designen. Den blev så annorlunda mot förut så det känns lite ovant.

http://drak.bloggagratis.se

 
kurrelina

kurrelina

14 januari 2010 10:33

Vilken otrolig bild på himlen....och så på söta kissen förståss.
Lycka till med jobbsökandet
kramis

http://kurrelina.bloggagratis.se

 
Maddo

Maddo

14 januari 2010 13:42

Jaa, hennes design är verkligen superfin! :)

Hehe, nä ingen hemlig beundrare tror jag inte.. En kompis som ville be om ursäkt.. :)

Kramar

http://blogg.dreammaddo.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se