MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 13 januari 2010

one down one to go ...

Av Vivi - 13 januari 2010 12:05

Japp, en ansökan skriven, får se pojkens betyg på den innan jag skickar den bara, han är bra på sånt ...han är bra på mycket   

Nu funderar jag på att ta en liten paus, en kopp te och en film kanske ? Kanske Angelique vill hålla mig sällskap ?

 

  

 

Tycker jag har varit duktig idag & igår för min huvudvärk ville bestämt ha socker, gärna choklad , men icke sa nicke!

Den fick lite frukt & nötter istället!

Nötter är något som alltid räddar mig när suget blir som värst,

att ha lite mandel eller hasselnötter hemma och knapra på rädda mig från att trilla dit.

Det är visserligen fett i nötter, men nyttigt fett bara man äter rätt mängd! 

Annat tips är solrosfrön !

 

  
ANNONS
 
Maddo

Maddo

13 januari 2010 16:28

Så sant så sant! Du är superduktig och jag tror din ansökan räcker mer än väl!! Många kramar

http://blogg.dreammaddo.se

 
Maddo

Maddo

13 januari 2010 17:24

Du behöver det och jag kan inte lita på att nån annan ger dig det utan vill vara säker på att mitt budskap kommer fram. Då säger jag det till dig.. :D

Jaa, hujja, ibland är djur lite lömska! :P Men Tessan verkar lyckligtvis vara lika trött som jag. Nu har hon tagit upp benet i sängen.. hmm, undrar om jag kommer behöva sova med det där benet inatt? ;)

http://blogg.dreammaddo.se

 
Sussi

Sussi

13 januari 2010 19:09

Jag tycker det är jättesvårt att få till en bra ansökan. Som tur var så får vi jobbcouching och hjälp att fixa till alla dom sakerna. Ibland är det tur att man har vissa försäkringar..

Solrosfrön har jag också hört ska vara jättenyttigt. Får köpa det för jag behöver verkligen trappa ner på sockret

Usch ja, det är jättemånga som blir berörda om Saab lägger ner. Hoppas dom tar sitt förnuft tillfånga och säljer

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Zandra

Zandra

13 januari 2010 21:38

Du är så duktig så! Jag har faktiskt lyckats hålla mig efter min lilla chips-fadäs i lördags :) Det känns inte riktigt lika jobbigt nu, även om jag är godissugen mest hela tiden känns det lättare och lättare för var dag att stå emot.

Sätta pojkarna vid TV-spel medan vi löser världsproblemen låter som en bra plan! :D

http://drak.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se