MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 13 januari 2010

Dagens.....

Av Vivi - 13 januari 2010 11:03

Dagens tanke:

Pengar kan inte köpa lycka , men saker som kan göra dig lycklig!


Dagens Nemi:

Är det jag som är pruttosten ?

 

Dagens känsla:

Ta sig fram i trög lera


Dagens plan:

Söka jobb


Dagens tack:

Till alla mina fina bloggisar och era hsnälla & uppmuntrande kommentarer, vet att de finns många av er som är i nästan samma sats eller t.o.m värre så TACK !


Dagens recept:

Malin Helena hade en jätteroligt recept på havrepannkakor!


Dagens låt:

Älskar denna låten, passar mig idag!


 
ANNONS
 
Maddo

Maddo

13 januari 2010 11:27

Jag förstår hur du tänker men min tanke är att hon ska vara lös och gå fot, vilket hon gjorde under promenaden igår. Har man inte den tanken om hundar håller jag med dig dock. Eftersom Tessan inte ens luktar på andra människor med två undantag (kopplad, när hon är lös har hon ständig ögonkontakt med mig) så känner jag mig rätt säker på att hon inte går fram till andra människor. Självklart kommer det säkert tillfällen som går fel men det gör det med koppel också.

Jaa, djur är underbara! Tänk att du ska träffa dina katter efter jobbet! ;) Supermysigt, så kan de trösta dig! :)

Kramar i massor!

http://blogg.dreammaddo.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se